Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

Ο υπουργός του Γιωργάκη... σήμερα έρχεται ξανά και πάλι στο προσκήνιο!

Xristof Triantopoulos

Αυτός ο άνθρωπος σήμερα έρχεται ξανά και πάλι στο προσκήνιο, διορισμένος από την ΝΔ, ως εκπρόσωπος σε διεθνείς οργανισμούς και στον Π.Ο.Υ ορίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, την πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα στην αντιμετώπιση του Κορωνοϊού.

Αυτό προκύπτει και από τον τρόπο που προτείνει ο ένας (Μόσιαλος) και υιοθετεί ο άλλος (Μητσοτάκης), όπως για παράδειγμα συνέβη πριν λίγες μέρες με την «πρόταση για κοινή ευρωπαϊκή προμήθεια εμβολίων και τεστ». Αυτός είναι ο άνθρωπος που βγαίνει σε όλα τα μέσα και μας μιλάει για κανονικότητα στις ζωές μας μόνο μετά τον εμβολιασμό.

Που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «Η ανθρωπότητα δεν θα επιστρέψει στην...

πριν τον νέο κορωνοϊό εποχή, μέχρι να ανακαλυφθεί εμβόλιο. Αυτό που περιμένουμε το επόμενο διάστημα είναι μία "μερική κανονικότητα", η οποία θα εξαρτηθεί από την πρόοδο που έχει συντελεστεί και στις άλλες χώρες ως προς τον έλεγχο της επιδημίας.»

Ένας άνθρωπος, που όπως ανέφερα και πιο πάνω το 1998 συνεργαζόταν με την Παγκόσμια Τράπεζα και εν' συνεχεία μέσω αυτής της συνεργασίας προωθούσε την Ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία και που σήμερα είναι στους άμεσους συνεργάτες του (κατευθυνόμενου από το Διεθνές Κεφάλαιο) Π.Ο.Υ. για την αντιμετώπιση της κρίσης. Έναν Οργανισμό που όρισε την κατάσταση ως Πανδημία, υπό την πίεση όσων τον χρηματοδοτούν γιατί επενδύουν τεράστια ποσά στον μαζικό εμβολιασμό.

- Ηλίας Μόσιαλος από θαυμαστής της Ισραηλινής Teva, στα Ellinika Hoaxes και στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για τον Κορονοϊό

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

JOHN είπε...

Αυτος ο Γερμανοτσολιας περνει για παραδειγμα φαινεται το μπαμπα του!Γιατι στη πλιοψηφια τους οι Ελληνες στερηθηκαν πολλα πραγματα για να βαλουν ενα κεραμυδι πανω απο το κεφαλι τους!Αυτο βεβαια ποτε δεν αρεσε στους Γερμανους που μπεκροπινουνε δινοντας μεχρι και το τελευταιο σεντς που τους περισευει στις μπυραριες!