Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Κλείστε τις τράπεζες, καταργήστε τις. Αξίζουμε μια ανθρώπινη κοινωνία!

Πτωχευτικός Κώδικας... Πλήρης παράδοση των πάντων στις τράπεζες!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"

Δημήτρης Καραμήτσας

Πτωχευτικός Κώδικας. Τα νομικά ζητήματα που τον καθιστούν έντονα αντισυνταγματικό θα τεθούν δικαστικά με την 1η ευκαιρία και θα σας τα αναλύσω.
Προς τον χυδαίο συρφετό που θα τον κάνει νόμο του κράτους ισχυριζόμενος δεύτερες ευκαιρίες κλπ.  έχω να απευθύνω την εξής πρακτική ερώτηση:
Να μου υποδείξουν, από τους χιλιάδες μέχρι σήμερα πτωχεύσαντες,  πόσοι και ποιοι "ανένηψαν" και είναι ενεργοί οικονομικά. Πτώχευση = Τάφος. Ούτε πρακτικά, ούτε τυπικά δεν υπάρχει 2η ευκαιρία και τώρα θέτουν σε αυτό το έγκλημα όλη την κοινωνία. Αν κάποιος επιτήδειος στο παρελθόν πτώχευσε και  φροντίσει με μη εμφανή (όχι στο όνομά του) και παράνομο τρόπο να προετοιμάσει την διάδοχη κατάσταση, ο ιδιώτης πτωχός πως θα το πράξει;

Πλήρης παράδοση των πάντων στις τράπεζες, που πολλαπλασιάζουν ανενόχλητες τις...

οφειλές κάθε μέρα.Το σύνθημα λοιπόν πρέπει να είναι: Κλείστε τις τράπεζες, καταργήστε τις. Αξίζουμε μια ανθρώπινη κοινωνία.

Όταν ένα σύστημα (οποιοδήποτε) ενεργεί ώστε με ληστρικό τρόπο να καταστρέψει τον τόπο σου, την κοινωνία σου, τους φίλους σου, την οικογένειά σου, την ζωή σου, σου αφήνει μόνο μία επιλογή: ή αντιστέκεσαι ενεργά για να το καταστρέψεις εσύ ή υποκύπτεις και σε τελειώνει αυτό.

Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχουν συνθήκες μετριασμού, συζήτησης, συμβιβασμού, αλλά μόνο ευθείας και άγριας σύγκρουσης.  Είναι ο φυσικός συμπαντικός κανόνας της σύγκρουσης. Αποφάσισαν να έλθουν καταπάνω μας. Θεωρούν τις συνθήκες ώριμες για να μας νικήσουν ολοκληρωτικά, ως προς κάθε μας ανθρώπινο δικαίωμα. Αυτοί επέλεξαν το δίλημμα, αυτοί επιτίθενται.

Αν δεν λειτουργήσουμε ηρωικά στην συγκυρία αυτή θα μας καταπιούν και θα μας φέρουν στην εποχή της Ρώμης και ο Σπάρτακος - δούλος, ηττήθηκε.
Περί του πρακτέου, ο νοών νοείτω.

Απλά μην φοβηθείτε, όλους αυτούς τους κιότηδες.
Τους έχετε δει, πως συστέλλονται στην οποιαδήποτε πίεση. Είναι ανίκανοι σε "πραγματικό πόλεμο" και αυτός τους αξίζει.


Νικήστε την κοινωνική πανούκλα. Εξαφανίστε την!!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το μητσοτακικό "Ρεσάλτο" τι λέει για όσα γράφει ο γνήσιος αριστερός και πατριώτης; Τι ρωτάω κι εγώ... Τι άλλο; "Συνωμοσιολογία"!...
Για την αυτοκτονία του Δημ. Καμπανάρου έχετε ακούσει κάτι ή... μπα;
Ο Μητσοτάκης θα εξαφανίσει το 80% των επιχειρήσεων, που επιβίωσαν οριακά στα δέκα χρόνια της μνημονιακής πανούκλας, κι οι "επαναστάτες" της πλάκας ομού με τα μεγάλα ΜΜΕ, "επαναστατικά" κι αυτά βλέπεις, θα μας λένε, πόσο καλά διαχειρίστηκε την "πανδημία" ο Μητσοτάκης.
Οι Καμπανάροι θα πολλαπλασιαστούν, η ανεργία θα αυξηθεί γεωμετρικά, τα συσσίτια θα μας γίνονται όλο και πιό οικεία, θυμίζοντας τον χειμώνα του '41, αλλά το "Ρεσάλτο" θα συνεχίσει να υβρίζει, ν' ασχημονεί και να συκοφαντεί τα θύματα του οικόσιτου της Siemens.
Ι. Κ