Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020

Μιλάμε για νεκρούς, όχι για τις συνήθεις προσπάθειες διαπλοκής με την ολιγαρχία και με τα κανάλια...

Όσοι δεν ανήκουν στο αντιπαθές είδος των "βασιλικότερων του βασιλέως", καταλαβαίνουν ότι οι χτεσινές αποκαλύψεις για την προσπάθεια συγκάλυψης μπορούν να επιφέρουν καταλυτικό πλήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα και αν η υπουργός και η τότε ηγεσία της περιφέρειας Αττικής δε γνώριζαν τίποτα για τον αρχηγό της πυροσβεστικής και την προσπάθεια συγκάλυψης, η κυβέρνηση φέρει ακέραια την πολιτική ευθύνη -και- για την επιλογή του...
προσώπου αυτού. Οι ανοησίες περί δεξιών που τη στήσανε στον ΣΥΡΙΖΑ μόνο θυμώνουν. Ανάληψη πολιτικής ευθύνης από τον ίδιο τον Τσίπρα για την απόπειρα συγκάλυψης και αποπομπή στελεχών- τουλάχιστον για πολιτική ανικανότητα- είναι ο μόνος δρόμος. Μιλάμε για νεκρούς, όχι για τις συνήθεις- δυστυχώς- προσπάθειες διαπλοκής με την ολιγαρχία και με τα κανάλια.
ΥΓ. καλό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλει να έχει μέλλον, να παύσει να κάνει μετεγγραφές από τους γραφικούς του ΠΑΣΟΚ, που σήμερα δίνουν τη μάχη της ανοησίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σαν τους ινστρούχτορες της κακιάς ώρας.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν θες εσύ να μην αφανιστεί η πατρίδα από τον χάρτη, πρέπει να βοηθήσεις να συντριβεί κοινωνικά και εκλογικά κάθε μνημονιακό, προδοτικό, σοροναζιστικό και ξενόδουλο κόμμα. Προφανώς, όχι μόνο εσύ.