Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020

Άσυλο τώρα στον αγωνιστή για την πτώση του αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ!

Λευτεριά στο λαϊκό αγωνιστή Τζαβέντ Ασλάμ Αραήν!
Διώκεται γιατί υποστηρίζει τους λαούς που αγωνίζονται εναντίον δικτατορικών καθεστώτων... μας διαβεβαιώνει κι η φυλλάδα των Σιωνιστών Συντακτών στην Ελλάδα!


Αδύνατον να διαταράξουμε τις διεθνείς σχέσεις μας με τρίτες χώρες!

Απαράδεκτο να διώκεται στέλεχος-υποστηρικτής των φονιάδων του "ελεύθερου συριακού στρατού"!
Λαφαζάνηδες, Τσίπρες, Μητσοτάκηδες, ανταρCia (Κωνσταντίνου)... τώρα λαϊκές κινητοποιήσεις!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διώκεται ο καταζητούμενος για δουλεμπόριο Ασλάμ; Με ποιά κατηγορία, παράβαση του ΚΟΚ;
Σουδανός λαθρομετανάστης προσπάθησε να απαγάγει παιδάκι στα Φιλιατρά, συνελήφθη και οι δικαστές τον άφησαν ελέυθερο με μοναδικό περιοριστικό όρο να μην ξαναπλησιάσει το συγκεκριμένο παιδί!...
Στην Ρόδο συνελήφθη Πακιστανός λαθρομετανάστης, που αυνανιζόταν δημοσίως μπροστά σε μανάδες με παιδιά. Ο λαθρομετανάστης ισχυρίστηκε πως... ξυνόταν και του αναγνώρισαν το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. Μεταμέλησε, επειδή... ξυνόταν, σύμφωνα με τους δικαστές.
Ο Πακιστανός που βίασε και επιχείρησε να δολοφονήσει την Μυρτώ στην Πάρο δικάστηκε ως ανήλικος χάρη στους δικαστές, που αποδέχτηκαν τον ψευδή ισχυρισμό της συνηγόρου του, παρά το γεγονός πως υπάρχει επιστημονική μέθοδος για να διαπιστωθεί η πραγματική ηλικία κατηγορουμένου σε περίπτωση διχογνωμίας.
Για τους λαθρομετανάστες δολοφόνους του Νικόλα Μουστάκα στου Φιλοπάππου, ο εισαγγελέας είχε προτείνει το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου, για να αποφύγουν τα ισόβια. Για απέλαση ούτε λόγος. Που θα βρίσκουν εραστές με το κιλό οι ανώμαλοι;
Το διεθνές δίκαιο ορίζει, πως πραγματικός πρόσφυγας που διαπράττει ποινικό αδίκημα ακόμα και σε βαθμό πλημμελήματος χάνει το καθεστώς προστασίας και απελάυνεται.
Στην κατεχόμενη Ελλάδα των ψυχανώμαλων, διεφθαρμένων, επίορκων και προδοτών δικαστών λαθρομετανάστες διαπράττουν κακουργήματα και αφήνονται ελέυθεροι, για να επαναλάβουν τις θεάρεστες πράξεις τους. Θαυμάστε τους!