Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

Πόσο βλάκας είμαι! Ούτε το ελάχιστο τάκτ δεν έχω!

"Διπλωματικό επεισόδιο" δημιουργεί η πορεία "ενός πολιτικού", προς την Αμερικανική πρεσβεία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου!!!
Επιτέλους!
Κατάλαβα, γιατί τόσες εκατονταετίες δεν τιμώνται, από τους Ελληνες πολιτικούς, οι Ελληνες ήρωες, που θυσιάζονται, για να έχουν καρέκλες στην Ευρώπη τους και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, τα Ελληνικά σφουγγαρόπανα των ξένων επεμβάσεων!
Επιτέλους, κατάλαβα, γιατί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεξιός πολιτικός, δεν παραβρέθηκε, στις...

εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου!
Επιτέλους, κατάλαβα, γιατί ένας πολιτικός που έγινε πρωθυπουργός, σε μια απελευθερωμένη, από την χούντα, Δημοκρατία, με το σύνθημα του λαού "Εξω οι Αμερικάνοι" και το αίμα του, δεν έστειλε, ούτε ένα τριαντάφυλλο, στο Πολυτεχνείο!
Και επιτέλους, κατάλαβα, ότι δεν θεωρούνται, από τους πολιτικούς, "διπλωματικά επεισόδια", οι σχεδιασμένες έξωθεν, ανατροπές πολιτεύματος, η απώλεια του μισού νησιού της Κύπρου με την συμμετοχή των ΗΠΑ και όλα τα δεινά του Ελληνικού λαού, από τις καθημερινές επεμβάσεις των ξένων!
Πόσο βλάκας είμαι!
Ούτε το ελάχιστο τάκτ δεν έχω!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

JOHN είπε...

Ειναι υποκρισια ατομα η πολιτικοι σχηματισμοι που ψηφισαν μνημονια να συμμετεχουν σ εκδηλωσεις για την επετοιο του πολυτεχνειου!Γιατι τα μνημονια ερχονται σε απ ευθειας αντιθεση με τα συνθηματα του πολυτεχνειου!!!