Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ - "Λαϊκή εξέγερση" στο Ιράν με ελεύθερους σκοπευτές...

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


«Για ότι συμβεί θα κατηγορηθεί για το “καθεστώς” ή ο Πρόεδρος
που πρέπει να ανατραπεί και κατά τη διάρκεια της επόμενης διαδήλωσης
θα αρκεί να πυροβοληθούν διαδηλωτές και αστυνομικοί ώστε
να προκαλέσουν την κοινωνική και πολιτική αντιπαράθεση,
στην οποία αναγκάζονται να προσχωρήσουν και τα πιο μετριοπαθή
στοιχεία της αντιπολίτευσης ώστε να υποχρεωθούν να ταχθούν
με τους εξεγερμένους που καθοδηγούν οι μυστικές υπηρεσίες (...)»
Jesse Ventura, πρώην κυβερνήτης της Μινεσότα

Μετά το Χονγκ Κονγκ, τη Βενεζουέλα, το Λίβανο, τη Βολιβία... οι "λαϊκές εξεγέρσεις made in USA" κτύπησαν στο Ιράν, μιας κι απομακρύνθηκε -μετά την ήττα στη Συρία- το όνειρο για ένα και "Ιρανικό Κουρδιστάν".
Τρία στελέχη των αρχών ασφαλείας του Ιράν δολοφονήθηκαν σε ενέδρα από εξεγερμένους για "δημοκρατία" στο Ιράν.
Στη δυτική Τεχεράνη δολοφονήθηκαν: ο Morteza Ebrahimi, αξιωματικός των Φρουρών της Επανάστασης και οι Mayid Sheiji και Mostafa Rezai, μέλη της... Δύναμης Λαϊκής Αντίστασης του Ιράν (Basij - Sāzmān-e Basij-e Mostaz'afin), η κηδεία των οποίων θα γίνει αύριο.
Η μέθοδος δράσης των τρομοκρατών οδηγεί χωρίς καμία αμφιβολία στην τρομοκρατική οργάνωση Organización de los Muyahidines del Pueblo de Irán, γνωστή με τα αρχικά OMPI ή Mko.
Η ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης Mko είναι Maryam Rajavi.
Μάλιστα, η τρομοκράτης Maryam Rajavi οποία τον Αύγουστο πήγε στο Ισραήλ με πολυπληθή αντιπροσωπεία, όπου συναντήθηκε και με την ηγεσία της Μοσάντ, για συντονισμό της δράσης ανατροπής της Ιρανικής Ισλαμικής Επανάστασης.
Ανάμεσα στους "εξεγερμένους" στο Ιράν δρουν ελεύθεροι σκοπευτές (βλέπε σχετικό βίντεο), όπως ακριβώς συμβαίνει παντού και σε όλες τις πολύχρωμες επαναστάσεις made in USA-israel. Κι αυτό θα τύχει ανάλογη αντιμετώπιση από τους Φρουρούς της Ιρανικής Επανάστασης.
Αναμενόμενη θα είναι η συμπαράσταση στους εξεγερμένους από τις γνωστές ΜΚΟ Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπως η λεγόμενη "Διεθνής Αμνηστία¨, αλλά κι από τη δικαιωματική κι "επαναστατική αριστερά" των τραπεζιτών.


Ο Άξονας της Αντίστασης στη Μέση Ανατολή είναι σήμερα πανίσχυρος κι οι ήττες των ιμπεριαλιστών ανεπίστρεπτες...
Κι επειδή πολλά γράφονται και λέγονται για το Ιράν από την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία εξαπάτησης των λαών και κυρίως την ιμπεριαλιστική "αριστερά", εκτός από την παραδοσιακή δεξιά, σχετικά:
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: