Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

Μην ξεχάσεις να διαδηλώσεις για τους Τσέτες...

Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
Περισσότερα για τους Τσέτες, τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών: ΕΔΩ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μη ξεχάσεις να πάρεις το μέρος του Ερντογάν.
Είμαστε όλοι Τούρκοι, σκατοέλλνες...

Ανώνυμος είπε...


Πάρε τώρα κ μιά ανακοινωση απο τις πόρνες του Αλαφούζου,( κατά κόσμον ΝΑΡ) να μαθεις ότι οι κουρδοι ( ΥΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ πάντα) , έχουν ,λενε οι πόρνες, δημιουργησει "δημοκρατικες δομες" στην περιοχη της Συριας οπου δρούν... και άλλα ακόμη ωραια, οπου μαθαινουμε ότι οι "αντικαπιταλιστες" και "αντιιμπεριαλιστες" του ΝΑΡ, τοι τσάτσοι του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδη, αποδεχονται και ότι οι ...λαοι,υπο αμερικανικη καθοδηγηση,"μπορουν να διαφεντευουν την τυχη τους σε καποιες χωρες" , μετα βεβαια την ανατροπη των κυβερνησεών τους - που τυχαινει να μην αρεσουν στον Αμερικανοσιωνιστικό Αξονα - μετα ( εννοείται ) απο "πορτοκαλι επαναστασεις" ,για τις οποιες τρεχουν τα βρωμικα σάλια τους :
"Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Καταδικάζουμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την εισβολή του τουρκικού στρατού στη Συρία και μάλιστα με την ψευδή ονομασία… «Πηγή Ειρήνης»! Ο πραγματικός στόχος της επιχείρησης της Τουρκίας δεν είναι βεβαίως ούτε η ειρήνη, ούτε η επιστροφή των προσφύγων, αλλά το σάρωμα των Κούρδων και η καταστροφή των δημοκρατικών δομών που έχουν δημιουργήσει. Ήδη υπάρχουν οι πρώτοι άμαχοι νεκροί, σύμφωνα με τις καταγγελίες των Κουρδικών αρχών. (...) "
X. Παρίσης

Bassar al Assad είπε...

Εσύ που ήσουν ρε μεγάλε 8 χρόνια που έχει ξεκινήσει ο πόλεμος στην Συρία,η τώρα τον έμαθες από το χαζοκουτι?