Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019

Η Συρία βγαίνει νικήτρια. Αυτή ΕΙΝΑΙ συμφωνία! Γραπτή και δεσμευτική!

Μάλιστα! Η Συρία βγαίνει νικήτρια.
Αυτή ΕΙΝΑΙ συμφωνία! Γραπτή και δεσμευτική.
Η άλλη με τις ΗΠΑ, ήταν μια κραυγή αγωνίας του Τραμπ, όταν ο Ερντογάν χτύπησε, αιφνιδιαστικά την Συρία, πριν προλάβουν ν΄αποχωρήσουν όλες οι...

Αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις.
Είχαν μείνει πίσω 300 στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων της Τασκ Φορς, που θα γίνονταν μεζές στα πιρούνια των τζιχαντιστών του Ερντογάν!
Γι΄αυτό και ο Τραμπ έστειλε τρεις υπουργούς του, για να τον πείσουν να σταματήσει τις εχθροπραξίες. Γι΄αυτό του έγραψε επιστολή.
Γι΄αυτό και δεν κλήθηκαν τα δυο άλλα ενδιαφερόμενα μέρη (Συρία, Κούρδοι)
Εσείς νομίζατε ότι είχε λυπηθεί, για το αίμα, που θα χυνόταν;; Η μήπως, για τους "συμμάχους" Κούρδους; Δεν έχουν τέτοιες "ευαισθησίες" οι Αμερικανοί!
Κάτι παρόμοιο έπαθε και ο Μακρόν με τους λεγεωνάριους και ζητούσε, από την Τουρκία, το πρωί, να παραταθεί η εκεχειρία, για ακόμη 120 ώρες.
Στο μεταξύ, και από το Ιράκ διώχνουν τα Αμερικανικά στρατεύματα, που κατέφθασαν από την Συρία.
"Επιτράπηκε να εισέλθουν στην ιρακινή περιοχή του Κουρδιστάν μόνο για να εγκαταλείψουν το Ιράκ ... Τα Αμερικανικά στρατεύματα δεν έλαβαν καμία συγκατάθεση για διαμονή στο Ιράκ", ανέφερε το δελτίο Τύπου του Ιρακινού Στρατού.
Μόνο στην Ελλάδα θα βρουν στοργή και προδέρμ τα κακόμοιρα!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: