Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019

Ο "Πόλεμος του Οκτώβρη"... η πανωλεθρία του "ανίκητου στρατού"

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


«Η 46η επέτειο του πολέμου του Οκτώβρη,
αφιερωμένη στους ήρωες του Συριακού Αραβικού Στρατού
που επανασυνδέουν το παρελθόν με τις σημερινές νίκες τους»
Η Προεδρία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας
Ο "Πόλεμος του Οκτώβρη"
6 Οκτώβρη 1973... η πανωλεθρία του "ανίκητου στρατού" των ναζί σιωνιστών του κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη -παρά την συστηματική διαστρέβλωση της ιστορίας μέχρι τις μέρες μας-,  εκφράζεται από τους αιχμαλώτους σιωνιστές που παραδίδονται ασταμάτητα, ταπεινωμένοι μπροστά στο στρατό του... "δικτάτορα Χαφέζ Αλ Άσαντ", όπως τον χαρακτηρίζει η δυτική ιστοριογραφία.
Πουθενά δεν γράφεται η αλήθεια, γιατί προσβάλει βάναυσα την προπαγάνδα για το "κύρος" του κατοχικού σιωνιστικού καθεστώτος απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη. Το ότι σ' εκείνο τον "Πόλεμο του Οκτώβρη" οι σιωνιστές είδαν 91 πολεμικά τους αεροσκάφη να καταρρίπτονται μέσα σε δέκα (10) ώρες και οι ισραηλινοί ναζί στρατιώτες να παραδίδονται ηττημένοι.
Αποσιωπούν πως για εκείνη την ήττα παραιτήθηκαν, για να ηρεμήσουν την τρομοκρατημένη ισραηλινή κοινή γνώμη, η πρωθυπουργός Golda Meir, ο υπουργός Άμυνας Moshe Dayan κι ο αρχηγός του ισραηλινού ΓΕΕΘΑ David Elazar.
Η διαστρέβλωση της ιστορίας στο μεγαλείο της ως σήμερα...
Η δήθεν έγκυρη "Βικιπαίδεια ή Wikipedia" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα της προπαγάνδας του παγκόσμιου σιωνιστικού κινήματος: «Ο πόλεμος τελείωσε με στρατιωτική νίκη του Ισραήλ, που ακολουθήθηκε από μακροσκελείς διαπραγματεύσεις, καταλήγοντας στο Συνέδριο της Γενεύης. Η Συνθήκη Ειρήνης υπογράφηκε το Μάιο του 1974. Το Ισραήλ εξαρχής επιθυμούσε ειρήνη γι' αυτό και συμφώνησε σε υποχωρήσεις...»... μας ενημερώνει το όργανο του διεθνούς κεφαλαίου "el.wikipedia".
Τότε η διεθνιστική αλληλεγγύη στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως και σήμερα, είχε κι έχει ονοματεπώνυμο. Όσοι δεν διαθέτουν μνήμη χρυσόψαρου καλό είναι να θυμούνται.
Σήμερα ο Αραβικός στρατός της Συρίας, ο Άξονας της Αντίστασης στους ιμπεριαλιστές δίνουν τη δική τους νικηφόρα μάχη.
Σήμερα ο λαός της Συρίας κέρδισε τη μεγαλύτερη μάχη στην παγκόσμια ιστορία, για τη διατήρηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας. Η Συρία μετατράπηκε σε τάφο για τους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους και θα απελευθερώσει ακόμη και την τελευταία σπιθαμή Συριακής γης υπό κατοχή!
Ο πρόεδρος Άσαντ είναι σαφής:
«Βρισκόμαστε μπροστά σε τέσσερις (4) πολέμους.
Ο πρώτος πόλεμος είναι στρατιωτικός...
Ο δεύτερος πόλεμος είναι το εμπάργκο...
Ο τρίτος πόλεμος είναι εκείνος των ΜΜΕ...
Ο τέταρτος πόλεμος είναι αυτός που εξαπολύουν οι διεφθαρμένοι... (...)
Οι εμπειρίες. τα μαθήματα είναι αυτά που χτίζουν τα έθνη, που σφυρηλατούν τα έθνη και γι' αυτό η Συρία άντεξε... επειδή αντιμετώπισε τους πολέμους με κουράγιο και πίστη στην πατρίδα... (...)
Οι Αμερικανοί δεν προστάτευσαν, πλήρωσαν για ανταλλάγματα. Η πατρίδα προστάτευσε το λαό και ο Αραβικός στρατός της Συρίας το απέδειξε. Ενωμένοι δεν έχουμε καμία ανησυχία απέναντι σ' οποιαδήποτε απειλή... (...)
Ο Ερντογάν είναι ένας μικρός υπάλληλος των ΗΠΑ κι η "ασφαλής ζώνη" που θέλει σήμερα η Τουρκία είναι ίδια μ' αυτή που παρακαλούσε τους Αμερικανούς... (...)
Είναι Εθνική αξίωση... θα απελευθερωθεί κι η τελευταία ίντσα της Συρίας από οποιοδήποτε εχθρό κατέχει σήμερα τμήματα της Πατρίδας... (...)» [Βλέπε σε: Πρόεδρος Bashar Al Assad: «Είναι Εθνική αξίωση... Θα απελευθερωθεί κι η τελευταία ίντσα της Συρίας...»].
Η "πολιτισμένη" δύση θα πληρώσει το τίμημα που αναλογεί για την εννιάχρονη ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας. Η ήττα θα είναι εκκωφαντική και θα ξεπεράσει την ήττα των αμερικανοσιωνιστών στον "Πόλεμο του Οκτώβρη"... γιατί συνεχίζει ν' αγνοεί [Βλέπε σε: Η δύση αγνόησε πως ο λαός της Συρίας διέπεται από "Εθνο"-Μπολσεβικισμό*... κι ήρθε η ήττα!].
«Να μην σκέφτονται οι εχθροί μας ότι υπάρχει δυνατότητα
να κερδίσουν από την πολιτική εκείνο που δεν κατάφεραν
να αποκτήσουν με την τρομοκρατία.
Μαζί τους ούτε συμφωνίες, ούτε πρεσβείες.
ΤΙΠΟΤΑ»
Μπασάρ Αλ Άσαντ, Πρόεδρος της Συρίας
Δαμασκός, 20 Αυγούστου 2017
Σήμερα η Κεντρική Επιτροπή του Σοσιαλιστικού Αραβικού κόμματος Μπάαθ μεταξύ άλλων επισημαίνει για την επέτειο:
«(...) Η μνήμη του ένδοξου πολέμου της Απελευθέρωσης δεν είναι απλώς μια ιστορία, όσο είναι σύμβολο του Πολιτισμού της Αντίστασης.
Σήμερα, ο λαός μας, ο στρατός μας και η γενναία ηγεσία μας από τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος Πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ, αποδίδουμε δίνουμε φόρο τιμής στον εθνικό και ιστορικό Οκτώβρη (...)
Ο πόλεμος του Οκτώβρη άλλαξε την περιφερειακή ισορροπία και κατέστρεψε τον θρύλο του ανίκητου εχθρού και τα σχέδια της Δύσης για την παράδοση, την ταπείνωση, την αξιοπρέπεια του λαού (...)
Η έμπνευση των διδαγμάτων του Οκτώβρη είναι ιδιαίτερα σημαντική σήμερα, γιατί οι Άραβες της Συρίας συνεχίζουν το ίδιο επικό μονοπάτι, το μονοπάτι της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας (...) Δαμασκός 6 Οκτώβρη 2019
Η Κεντρική Επιτροπή»
Κι αυτό το κόμμα, που σε συνεργασία με το Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας, τη βοήθεια της ΕΣΣΔ κι άλλων σοσιαλιστικών χωρών έφεραν την απελευθέρωση της Συρίας και σήμερα δίνουν τη μάχη εναντίον των ιμπεριαλιστών πάλι μαζί, στην Ελλάδα τιμούσε μόνον ένα πολιτικός ηγέτης [Βλέπε σε: Η 7η Απρίλη της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!].
Κι αυτό τον αδελφό λαό πρόδωσαν ΟΛΕΣ οι μνημονιακές κυβερνήσεις, "αριστερές" και δεξιές, δουλικοί υπάλληλοι των τραπεζιτών.
Το αραβικό κίνημα που στην ελληνοτουρκική κρίση του '87, διακήρυξε: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"... τιμούσε στην Ελλάδα μόνον ο Ανδρέας Παπανδρέου, αρέσει δεν αρέσει... [Βλέπε σε: Μόνον ο Ανδρέας Παπανδρέου τιμούσε τη σημερινή επέτειο]
Όποιος σήμερα έστρεψε αλλού το πρόσωπό του,
θα κριθεί και θα καταδικαστεί από την Ιστορία...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: