Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019

Γαμώ τη "δικαιοσύνη και το πουλημένο πολιτικό κατεστημένο! Κανένας δωσίλογος δεν χάνεται... όλους τους ανταμείβει το 4ο Ράιχ!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ! Ο Πιτσιόρλας πήγε πρόεδρος σε εταιρεία που είχε πάρε δώσε με το ΤΑΙΠΕΔ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ! Η AVIAREPS ανακοίνωσε ότι μετά την ολοκλήρωση των...
σχετικών εταιρικών διαδικασιών τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου αναλαμβάνει ο Στέργιος Πιτσιόρλας.
Ο Στ. Πιτσιόρλας διετέλεσε ως γνωστόν αχικά πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και στη συνέχεια αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η AVIAREPS αποτελεί επιχειρηματικό Όμιλο με δραστηριότητες που εκτείνονται από αεροπορικές υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling), τουρισμού, αεροπορίας, logistics και cargo όπως η Swissport Hellas και Skyserv, καθώς και η αεροπορική εταιρεία Sky Express. «Ο όμιλος διακρίνεται για την παροχή ποιότητας, ασφάλειας, εξειδίκευσης, καινοτομίας και χρησιμοποίησης νέων τεχνολογιών», αναφέρει η σχετική ανανακοίνωση.

Σημειώνεται πάντως ότι ο όμιλος Aviareps Hellas ήταν ένα από τα τρία επενδυτικά σχήματα που που είχαν διεκδικήσει το προηγούμενο διάστημα την παραχώρηση της Μαρίνας Αλίμου για περίοδο 40 ετών από το ΤΑΙΠΕΔ την περίοδο που είχε την πολιτή εποπτεία του ο κ. Πιτσιόρλας...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: