Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ! «Θέμα» με τον Σαμαρά, έκαναν τον Σχοινά αντιπρόεδρο της Κομισιόν...

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Από τον Γιάννη Δαίδαλο  
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει στον Αντώνη Σαμαρά, που περίμενε να γίνει Αντιπρόεδρος στην Κομισιόν, ότι δεν θα τον προτείνει για Επίτροπο διότι όπως τον ενημέρωσαν δεν θα... κάνουν Αντιπρόεδρο από την Ελλάδα. Μόλις πριν από λίγο όμως ανακοινώθηκε ως Αντιπρόεδρος από την Ελλάδα ο Μαργ.  Σχοινάς τον οποίο είχε προτείνει για Επίτροπο ο κ. Μητσοτάκης. Κατόπιν αυτού, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, το "θέμα" που υποβόσκει  με τον κ. Σαμαρά, ο οποίος από κάποιον εξαπατήθηκε, γίνεται μεγαλύτερο.
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς ορίζεται αντιπρόεδρος της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως ανακοίνωσε η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Φον Ντερ Λάιεν, ανατρέποντας τα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του τομέα «Αμυνα και Διάστημα».
Ο κ. Σχοινάς θα έχει υπό τον άμεσο έλεγχό του τέσσερις επιτρόπους, αφού θα προΐσταται των επιτρόπων που θα αναλάβουν τα θέματα της Ασφάλειας, της Μετανάστευσης της Απασχόλησης και της Εκπαίδευσης.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: