Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Νικολόπουλος: «Από Θεού άρξασθαι»... Ή Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης;

Νίκος Νικολόπουλος: «Από Θεού άρξασθαι». Πήρα την ευλογία του Μητροπολίτη μας. Επίσκεψη και ανταλλαγή απόψεων με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο (theonlinepress)

Της Μαριάννας Τσήπα
Διαβάζοντας την είδηση της μήνυσης του κυρίου βουλευτή Νικολάου Νικολόπουλου εναντίον του Πάνου Καμμένου, με μάρτυρα τον έντιμο και γνωστό αγωνιστή της διαφάνειας, τον ριζοσπάστη αριστερό υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και το αίτημα παραπομπής ως «βία κατά πολιτικού σώματος», που τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών, η περιέργεια μας κέντρισε...
Ο αξιότιμος κι έντιμος βουλευτής κύριος Νικολόπουλος θεωρεί ότι κινδυνεύει το πολίτευμα, η Δημοκρατία από το μήνυμα που του έστειλε ο Πάνος Καμμένος κι είναι σύμφωνα με τον αδαμάντινο βουλευτή κ. Νικολόπουλο το...
εξής: «Για να μη στεναχωρηθείς, το απόγευμα θα σ βγάλω όλα τα σάιτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις και τα άλλα με τον Παπά».
"Ρεπορτάζ" το βάπτισαν οι ταγοί της ενημέρωσης, έτσι θέλουν να αποκαλούνται οι "δημοσιογράφοι" μας στην Ελλάδα, που "ενημερώνουν" τον ελληνικό λαό αλλά μάλλον αναπαράγουν σε διατεταγμένη υπηρεσία ότι επιθυμούν να γίνει "κτήμα" του πολίτη τα αφεντικά τους.
Έτσι σ' αυτό το ασήμαντο ιστολογοφόρο κάναμε το δικό μας "ρεπορτάζ" χωρίς πηγές κι αφεντικά, βασιζόμενοι σε πληροφορίες που βρίσκει ο καθένας στο διαδίκτυο και αναρωτιόμαστε;
Αληθεύει ότι ο κ Νίκος Νικολόπουλος είναι αφανής εταίρος ιδιοκτήτης και "ενημερώνει" την κοινή γνώμη με θέματα που αναπαράγονται σε τρεις επαγγελματικές ιστοσελίδες, τις theonlinepress.gr, dexia.gr και dytikielladanews.gr;
Εύκολα οι δικαστικές αρχές, που δεν έχουν σχέσεις με την πολιτική διαπλοκή κι εξουσία -η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, δεν μας λένε όλοι;- θα μελετήσουν τη μήνυση και σίγουρα μπορούν με μια απλή "έρευνα" να διαπιστώσουν ποιο είναι το προσωπικό που νομίμως εργάζεται και νομίμως αμείβεται για να αναπαράγει τις "ειδήσεις" στις παραπάνω ιστοσελίδες και φυσικά αν αυτό το επαγγελματικό προσωπικό έχει κάποια σχέση με τον αξιότιμο κύριο Νικολόπουλο... Έτσι δεν είναι;
Επίσης, πολύ εύκολα μπορούν να διαπιστώσουν οι δικαστικές αρχές -αλλά και δημοσιογράφοι που δεν έχουν "δεσμεύσεις"- τα ακριβή ποσά που εισπράττονται μηνιαίος από ΟΠΑΠ, ΕΛΠΕ, ΔΕΚΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ και άλλα ευαγή ιδρύματα που επιθυμούν να στηρίξουν την ενημέρωση του ελληνικού λαού και αν σχετίζεται με αυτά τα "ιδρύματα" ο έντιμος αριστερός ριζοσπάστης Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κύριος Παππάς, που πρόσθεσε ως μάρτυρά του ο αξιότιμος κύριος Νικολόπουλος.
Ελπίζοντας ότι η "αδέκαστη δικαιοσύνη" και η "αδέκαστη δημοσιογραφία" θα πράξουν το έργο τους ας δούμε μια φάμπρικα που ξεκίνησε με την εταιρία Νεοεκδοτική Αχαίας ΕΠΕ και μετέπειτα από την VICTORY Μονοπρόσωπη ΕΠΕ (VICTORY Μ.Ε.Π.Ε.), παρατηρώντας ότι το ιστολόγιο της δεύτερης οδηγεί στην πρώτη...
Για να δούμε και να σημειώσουμε κάποια σχετικά ζητήματα που απασχόλησαν τα ΜΜΕ
* "Πήρε ή όχι ο Νικολόπουλος 350.000 ευρώ από τις Τράπεζες για διαφήμιση;- Τι απαντά ο ίδιος- Τι προκύπτει από τα έγγραφα... Στο διαδίκτυο γίνεται χαμός με το θέμα..." (αναλυτικά στο "thebest")
* ΝΕΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑΣ. 34.471,95... (Κουτί της Πανδώρας) 
* Οι πολίτες πλήρωναν τις συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ με τα ΜΜΕ... Βουτσαδάκη Μ. 34.400 (Νεοεκδοτική Αχαίας ΕΠΕ, Αγγελιοφόρος της Ενημέρωσης)... (Εφημερίδα των Συντακτών)
* Νεοεκδοτική Αχαίας ΕΠΕ (το σχετικό ΦΕΚ: ΕΔΩ)
Τίνος συμφερόντων όλα αυτά;
Πόσα χρήματα εισέπραξε η "Νεοεκδοτική" ΜΟΝΟΝ το 2015 και σε ποιον ανήκει;
Μια απλή ερώτηση κι αίτηση κατάθεσης εγγράφων στη βουλή από τον ίδιο τον βουλευτή κύριο Νίκο Νικολόπουλο ίσως μπορεί να μας δώσει όλες τις απαντήσεις...
Ας δούμε τώρα αν κάλυψαν κάποιοι και γιατί ορισμένα "απλά" ζητήματα... Πόσο απλά θα μπορούσαν να είναι και κυριάρχησε ως σήμερα η απόλυτη σιωπή;
Βοά ο τόπος και κανένας πολιτικός ή δικαστής δεν μιλάει... γιατί; Τι συμβαίνει;
Η υποχρέωση των τραπεζών να δημοσιεύουν αναλυτική λίστα των διαφημίσεων, χορηγιών και δωρεών τους, προς τα Μέσα Ενημέρωσης κάθε μορφής, καθώς και στα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που επέλεξαν στο πλαίσιο της προβολής τους, αλλά και της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, συνεχίζει να δίνει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη ροή του χρήματος, αλλά και διάφορους ευνοούμενους του συστήματος, που μάλιστα το παίζουν και εξυγιαντές.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι η εταιρεία Νεοεκδοτική Αχαΐας, έχει εισπράξει 342.770 ευρώ από τις τράπεζες μόνο το 2015.
Σύμφωνα με το radiogamma.gr, η συγκεκριμένη εταιρεία:
α) Έχει έδρα το σπίτι του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.
β) Εξέδιδε τις εφημερίδες "Νέος Λόγος" και "Αγγελιοφόρος" με εκδότη αρχικά τον ίδιο.
γ) Η θεματολογία των εφημερίδων ήταν κατά 90% ομιλίες του βουλευτή, καταθέσεις ερωτήσεων του στη Βουλή
δ) Εκδίδει βιβλία του Νικολόπουλου κυρίως πολιτικής ιστορίας με χορηγούς τράπεζες
Ο γνωστός κήνσορας κατά της διαπλοκής και υπερασπιστής των χρηστών ηθών, απάντησε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Νεοεκδοτική και δεν υπάρχει λόγος να μην τον πιστέψει κανείς.
Ωστόσο είναι αναμενόμενο, εφόσον ο κ. Νικολόπουλος, δεν έχει καιμία σχέση και είναι υπερδραστήριος στη Βουλή σε θέματα που έχουν να κάνουν με κέρδη και ταμεία, να κάνει και μια ερώτηση για τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Θα ήταν καλό να ρωτούσε για παράδειγμα, ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες αυτής της εταιρείας και πόσα χρήματα εισέπραξαν το 2015 και από τις ΔΕΚΟ.
Θα ήταν επίσης χρήσιμο να μάθουμε πόσα είναι τα χρήματα που έχει εισπράξει η εταιρεία αυτή τα τελευταία 20 χρόνια από κρατική διαφήμιση και τράπεζες και ποιοι και πόσοι εργάζονται σε αυτή.
Τι θα τον κρατούσε άλλωστε από το να ρωτήσει για τη δράση της συγκεκριμένης εταιρείας, εφόσον είναι γνωστη σε όλους η ευαισθησία του για το πού ξοδεύεται το δημόσιο χρήμα;
Είναι βέβαιο, ότι ο βουλευτής δεν θα μας απογοητεύσει και ότι θα ερευνήσει ποιοι κρύβονται πίσω από την εταιρεία και πόσα κρατικά κονδύλια δαπανήθηκαν για χάρη τους.
Ο μόνο λόγος να μην το ερευνήσει, είναι να το ξέρει ήδη, κάτι που θα μας έκανε να πέσουμε από τα σύννεφα, αν σκεφτούμε τον δυναμισμό του στο κοινοβούλιο, αλλά και στην Ευρώπη, όταν μας εξευτέλιζε παγκοσμίως, υβρίζοντας τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι η εταιρεία Νεοεκδοτική Αχαΐας, έχει εισπράξει 342.770 ευρώ από τις τράπεζες μόνο το 2015. Tο radiogamma.gr, της Πάτρας βγάζει μάλιστα στη σέντρα για το θέμα αυτό τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο...
Μέχρι εδώ κύριε Νικολόπουλε
Βούιξε η Πάτρα από την είδηση ότι η εταιρεία Νεοεκδοτική Αχαΐας έχει εισπράξει 342.770 ευρώ από τις Τράπεζες Εθνική και Πειραιώς μόνο το 2015! Με δεδομένο ότι η εν λόγω εταιρεία:
α) Έχει έδρα το... σπίτι του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.
β) Εξέδιδε τις εφημερίδες "Νέος Λόγος" και "Αγγελιοφόρος" με εκδότη αρχικά τον ίδιο.
γ) Η θεματολογία των εφημερίδων ήταν κατά 90% ομιλίες του βουλευτή, καταθέσεις ερωτήσεων του στη Βουλή
δ) Εκδίδει βιβλία του Νικολόπουλου κυρίως πολιτικής ιστορίας με χορηγούς τράπεζες
ΟΛΟΙ ρώτησαν τον κ. Νικολόπουλο να εξηγήσει από που και πως εισπράχθηκαν αυτά τα χρήματα. Ο ίδιος απάντησε ότι "ρητά και κατηγορηματικά δεν έχει καμία σχέση με την "Νεοεκδοτική" και (νομίζει ότι ) καθάρισε.
Κύριε Νικολόπουλε αν δεν έχετε καμία σχέση με την Νεοεκδοτική τότε να το αποδείξετε με μια ΕΡΩΤΗΣΗ στη Βουλή (άλλωστε είστε πρωταθλητής) που να ρωτά τα παρακάτω:
- Ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες αυτής της εταιρείας.
- Πόσα χρήματα εισέπραξαν το 2015 και από τις ΔΕΚΟ !!!
- Πόσα είναι τα χρήματα που έχει εισπράξει η εταιρεία αυτή τα τελευταία 20 χρόνια από κρατική διαφήμιση και τράπεζες (να κατατεθούν ανά έτος)
- Με τα έσοδα από κρατική διαφήμιση και Τράπεζες να υπολογίζονται σε πάνω από 20 εκατ. ευρώ πόσα άτομα προσωπικό έχει αυτή η εταιρεία.
- Αν υπάρχει έστω μια εφημερίδα στην Αχαΐα που εισέπραξε το 1/1.000 από όσα η Νεοεκδοτική.
- Αν η Νεοεκδοτική έδωσε ποτέ ένα ευρώ στον τοπικό Τύπο
- Και τέλος: Αν στον αγώνα κατά της διαπλοκής στον οποίο είσαι μονίμως στα κεραμίδια καταγγέλλοντας τον Μπόμπολα, τον Αλαφούζο κ.α που τα παίρνουν από το Δημόσιο και τις Τράπεζες, θα βάλεις και την Νεοεκδοτική με την οποία ΕΣΥ δεν έχει καμία σχέση, οπότε είναι εύκολο και οφείλεις να αποκαλύψεις ποιοι είναι που κατακλέβουν Δημόσιο και Τράπεζες με εκατομμύρια ευρώ.
θα σε δούμε στις τηλεοράσεις να καταγγέλλεις την Νεοεκδοτική (που δεν έχεις καμία σχέση);;;
Και θα κάνεις ερώτηση στη Βουλή να μάθουμε πόσα εκατομμύρια έχει εισπράξει αυτή η εταιρεία από Δημόσιο και Τράπεζες;
Αλλιώς κάποιοι κακεντρεχείς θα λένε ότι η Νεοεκδοτική είναι δικιά σου με εικονικούς ιδιοκτήτες, πως εσύ κλείνεις τις συμφωνίες με το Δημόσιο και τις Τράπεζες και πως αυτά τα εκατομμύρια τα έχεις τσεπώσει εσύ.
Υ.Γ Τέλος σε ερωτώ το εξής εάν αυτά τα χρήματα είχαν πάει στα πατρινά μέσα μαζικής ενημέρωσης (όλα) θα είχε απολυθεί έστω και ένας εργαζόμενος;
* ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Κατηγορία : Μηνιαία Εφημερίδα Ιδιοκτήτης: Μανωλοπούλου Αναστασία ΣΥΖ ΝΙΚ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Διεύθυνση : Κ. Βάρναλη 27, 263 35 Πάτρα Τηλέφωνο : 2610643151 Fax : 2610643151 Email : neoekd@otenet.gr
...μετά η στροφή στην "ηλεκτρονική ενημέρωση" του λαού
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: