Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018

Κόκκινη κάρτα στο κατασκοπευτικό που απογειώθηκε από τη Σούδα...

Ο κατάσκοπος με κατάσκοπος με… γουρουνίσια μύτη, το "διαμάντι" της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ αποδείχθηκε τενεκές ξεγάνωτος μπροστά στους S-300 της Συρίας.
Το 'Rivet Joint' Boeing RC-135V, αμερικάνικο κατασκοπευτικό αεροσκάφος στρατηγικής αναγνώρισης, δηλαδή ηλεκτρονικών υποκλοπών και...
άμεσης μετάδοσης πληροφοριών μάχης, με δυνατότητα 11ωρης πτήσης χωρίς ανεφοδιασμό, απογειώθηκε από τη Σούδα κατευθυνόμενο στην Ανατολική Μεσόγειο.
Από την πρώτη στιγμή της απογείωσης του το "ιπτάμενο μάτι" των ΗΠΑ κλειδώθηκε από τους S-300 της Συριακής αεράμυνας και με ηλεκτρονικές παρεμβολές ειδοποιήθηκε πως είναι στο στόχο των φονικών όπλων που τώρα διαθέτει η Συρία.
Πλησιάζοντας την Κύπρο το αμερικάνικο AWACS δέχθηκε καταιγισμό βομβαρδισμών παρενόχλησης από τη Συρία, γεγονός που ανάγκασε τους πιλότους να εγκαταλείψουν κάθε σκέψη πτήσης προς τη Συρία και να επιστρέψουν στη Σούδα.
Ήταν το καλύτερο τεστ για τη δοκιμασία των S-300 και η διαπίστωση από τους αμερικανούς πως η Συρία είναι τώρα «απόρθητο φρούριο».
Συμπέρασμα: η Σούδα σε περίπτωση απογείωσης αεροσκάφους με επιθετικές διαθέσεις εναντίον της Συρίας... τελείωσε κι αλίμονο στους Κρητικούς.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: