Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

Η Ευρώπη του 4ου Ράιχ ρίχνει τις μάσκες! Απειλούν την Ιταλία!

O Bruno Le Maire, υπουργός οικονομίας του των Ρότσιλντ απειλεί ανοικτά την Ιταλία, παρεμβαίνει ωμά στα εσωτερικά μιας άλλης χώρας: "Το μέλλον της Ιταλίας βρίσκεται στην Ευρώπη και πουθενά αλλού και επειδή αυτό το μέλλον βρίσκεται στην Ευρώπη υπάρχουν κανόνες που πρέπει να...
τηρούνται"!
(via  Γεωργια Γκαρδαλινου όλοι σε συγχορδία)
Δεν υπάρχει προηγούμενο ένας υπουργός μιας χώρας να απειλεί μια άλλη χώρα και να προειδοποιεί τι κυβέρνηση θα σχηματίσει (L'avvertimento arriva dal ministro dell’Economia francese, Bruno Le Maire: "il futuro dell’Italia è in Europa e da nessun’altra parte, e perché questo futuro sia in Europa ci sono regole da rispettare").
Ζούμε σε μια Ευρώπη μπροστά στην οποία ο Χίτλερ κι ο Μουσολίνι ήταν αθώες περιστερές! Η σημερινή Ευρώπη του 4ου Ράιχ δεν κρατάει καν τα προσχήματα.
Ευτυχώς που ακόμη υπάρχουν "ακροδεξιοί" πολιτικοί ηγέτες στην Ιταλία και σώζουν τη χαμένη τιμή της ξεπουλημένης "αριστεράς" στο υπερεθνικό κεφάλαιο.
Ο "ακροδεξιός" (έτσι τον ανεβάζουν, έτσι τον κατεβάζουν οι ελληνικές δημοσιογραφικές πουτάνες και κυρίως το ΑΠΕ Τελ Αβίβ που δίνει γραμμή), ο Ματέο Σαλβίνι δεν κρατάει το στόμα του κλειστό: "Ένας Γάλλος υπουργός "προειδοποιεί" την μελλοντική ιταλική κυβέρνηση: μην αλλάξετε τίποτα ή θα υπάρξουν προβλήματα. Ακόμη μια άλλη εισβολή στο χώρο μας. Δεν ζήτησα την ψήφο και την εμπιστοσύνη του λαού για να συνεχίσω το δρόμο της φτωχοποίησης, της ελλαστικής εργασίας και της μετανάστευσης: Πρώτα οι Ιταλοί"!
Παπαδημούλης ΣΥΡΙΖΑ: Μην μας συγκρίνετε με Κ5α και Λίγκα... εμείς είμαστε αριστεροί...
Γεωργια Γκαρδαλινου
αχαχ παπαγλυφτούλης
* Απορία: Αν ο Παπαδημούλης είναι αριστερός, οι φασίστες ποιοι είναι;
Ευτυχώς που ο Σαλβίνι δεν παίρνει στα σοβαρά, μάλλον ούτε τους ξέρει κι ούτε θα ήθελε να τους μάθει, κάποιον εκατομμυριούχο "αριστερό" ευρωβολευτή Παπαδημούλη και κάποιους καραγκιόζηδες στην iskra του Λαφαζάνη, που ταυτίζονται με το 4ο Ράιχ και γλιτώνουν μέχρι τώρα το "στόλισμα"!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: