Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Μικρέ μου Χασάν, ανακάλυψες πολύ νωρίς την "φιλάνθρωπη" Δύση και τους "έξυπνους" πυραύλους της!

Ioanna Ypsilanti
Αυτός είναι ο 11χρονος Χασάν Ντιάμπ, ένας από τους πρωταγωνιστές-θύματα της χημικής επίθεσης του Ασαντ, στη Δούμα.
Η αμοιβή του, λίγο ρύζι και μπισκότα, από τα "Λευκά Κράνη".
"Ημασταν στο υπόγειο. Η μητέρα μου είπε ότι το φαγητό μας φτάνει μόνο για σήμερα. Αύριο δεν θα έχουμε. Ακούσαμε κραυγές στους δρόμους. "Ολα τα παιδιά στο νοσοκομείο!" Τρέξαμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Μπήκα και με άρπαξαν, άρχισαν να μου ρίχνουν νερό και μετά με... πέταξαν σ΄ένα κρεβάτι, δίπλα σε άλλους ανθρώπους.
Οσο η Χολιγουντιανή οργάνωση "Λευκά Κράνη", κατέγραφε τις πρώτες "βοήθειες", στα "θύματα", ο πατέρας του Χασάν ήταν στη δουλειά.
Εμαθε ότι ότι ο γιος του είναι στο νοσοκομείο και έτρεξε να τον βρει.
"Δεν υπήρχε καμία χημική επίθεση-λέει. Στο δρόμο κάπνιζα και δεν αισθάνθηκα τίποτα! Οι τζιχαντιστές μας έδωσαν ρύζι και μπισκότα και μας άφησαν να πάμε σπίτι. Το παιδί μου αισθάνεται πολύ καλά."
(Από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του στρατιωτικού ανταποκριτή Γκεβγκέιι Παντούμπναμι).
Τα ίδια υποστηρίζουν και όλοι οι κάτοικοι της Δούμα, που μετατράπηκαν σε σκλάβους των τζιχαντιστών, σκάβοντας μέρα-νύχτα, υπόγεια τούνελ 20 χιλιομέτρων, κάτω από την πόλη, για λίγο ρύζι, καθώς η δήθεν ανθρωπιστική βοήθεια των δυτικών κατέληγε στα χέρια των "μαχητών", μαζί με τα όπλα και τα χημικά, που ανακάλυψαν οι Σύριοι και Ρώσοι στρατιώτες, σ΄αυτά τα τούνελ.
Μικρέ μου Χασάν, ανακάλυψες πολύ νωρίς την "φιλάνθρωπη" Δύση και τους "έξυπνους" πυραύλους της!
Στα σενάρια χωλαίνει λίγο!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: