Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

H Αφρίν δεν έπεσε... παραμένει κατεχόμενη!

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
 


Η Αφρίν παραμένει πόλη που γράφεται με τέσσερα γράμματα και δεν έχει καμία σημασία αν τον Κούρδο κατακτητή αντικατέστησε ο Τούρκος.
Σημειώναμε πριν λίγες ημέρες (12 Μάρτη 2018) όταν η ευρωπαϊκή κι εγχώρια κοσμοπολίτικη "αριστερά" των "Radical chic" (12 Μάρτη 2018) Αφρίν... οι Κούρδοι αρνήθηκαν τη βοήθεια Άσαντ!, αφού είχε κάνει σημαία για επτά ολόκληρα χρόνια την "αραβική άνοιξη made in USA" και τον "ελεύθερο συριακό στρατό made in USA"-FSA, ξεκίνησε την "επαναστατική" της γυμναστική εξυμνώντας τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών και το αμερικανοσιωνιστικό κατασκεύασμα του YPG, με συνέπεια στις πολιτικές Σόρος, υπερεθνικό κεφάλαιο.
Σήμερα οι Κούρδοι "επαναστάτες", μαζί με τα κατοχικά αμερικάνικα στρατεύματα στην περιοχή παρέδωσαν αμαχητί στους χθεσινούς συμμάχους τους (FSA, "ισλαμικό κράτος") και στο τουρκικό φασιστικό καθεστώς την Αφρίν. Όπως αυτοί που σήμερα παρέλαβαν την Αφρίν, έτσι ακριβώς, αμαχητί είχαν παραδώσει τη... Ράκα στο YPG και τις ΗΠΑ.
Η Αφρίν δεν έπεσε, παραμένει κατεχόμενη!
Η Αφρίν παραμένει ακόμη εκτός ελέγχου από τη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Συρία σημαίνει Αφρίν! Χωρίς την Αφρίν δεν υπάρχει Συρία!

Στην Αφρίν βρίσκεται ο ιστορικός ναός των Χετταίων, ένα μνημείο μοναδικής παγκόσμιας κληρονομιάς και των αιώνων της Συριακής πατρίδας, άντεξε περισσότερα από 3.000 χρόνια -κατασκευάστηκε το 1.300 π.Χ. και καταστράφηκε από τις επιθέσεις της Τουρκίας στους Κούρδους (περισσότερα σε Βραχυκυκλωμένη "αριστερά” ή ο “ιός” της παγκοσμιοποίησης;).

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Hassan Nasrallah αποδείχθηκε "μάντης", είχε προβλέψει επακριβώς ότι συνέβη με τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών.
«Χεζμπολάχ: Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τις Κουρδικές Δυνάμεις στη Συρία ως "Εργαλεία"» (Hezbollah: US Uses Kurdish Forces in Syria as ‘Tools’)
«Στη μάχη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, το μοναδικό χαρτί των Λιβανέζων είναι η αντίσταση... οι συριακές κουρδικές δυνάμεις χρησιμοποιούνται ως "εργαλεία" από τις Ηνωμένες Πολιτείες για την απονομιμοποίηση της συριακής κυβέρνησης... η Ουάσινγκτον θα τους εγκαταλείψει...»
Το τουρκικό φασιστικό καθεστώς, ο πιο στενός σύμμαχος των ΗΠΑ και της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" εισβάλει στη Συρία και μια νέα Γενοκτονία εναντίον του λαού της Συρίας. Όμως η "διεθνής κοινότητα" σιωπά ένοχα αλλά ταυτοχρόνως ζητεί εκεχειρία για τη Γκούτα που αναμένεται η απελευθέρωσή της από τους Νατοϊκούς φονιάδες μισθοφόρους (περισσότερα σεΟ μικρός Αϋλάν... ο μικρός Ομράν... τώρα και η βαλίτσα!).


Σήμερα στην Αφρίν...
Σήμερα οι "μετριοπαθείς" εξεγερμένοι για την "πολιτισμένη" δύση, οι φονιάδες μισθοφόροι υπό την καθοδήγηση Τούρκων αξιωματικών σφάζουν, κλέβουν, βιάζουν, καταστρέφουν στην Αφρίν της Συρίας, αφού οι "ηγέτες" Κούρδοι του YPG εφού παρέδωσαν την Αφρίν μεταφέρθηκαν σώοι και αβλαβείς σε ασφαλείς περιοχές από τους Αμερικανούς πεζοναύτες.

Πλησιάζει η ώρα του άξονα της Αντίστασης...
Συρία σημαίνει Αφρίν! Χωρίς την Αφρίν δεν υπάρχει Συρία!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς βλέπουμε το: ΘΑ Φάει η Μύγα Σίδερο και το Κουνούπι Ατσάλι!!!

Οι Κύβοι Ερρίφθησαν ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΕΡΑΝ!!!

Να ... Ετοιμαζώμαστε Εμείς!!!

Θα γίνει .... ή Άλλοιώς η Κατάσταση Εντός Ολίγου θα φύγει από τον Έλεγχο και θα Μπει ο Αυτοματισμός Του Πολέμου με ΌΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ!!!

ΙΣΩΣ ΠΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ: ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΑΙΩΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ New Age!!!

Ανώνυμος είπε...


Για την Ενημέρωση Σας (και δώστε το στην Κυβέρνηση και Αντιπολίτευσης της Αποικίας Μας)!

Γερμανός Υπήκοος Τουρκικής καταγωγής Ετών 73 Enver Altayli (Εβδομήντα Τρεία) βρίσκεται από Αύγουστο 2017 σε Απομόνωση στης Τουρκικές Φυλακές!

Ακόμη ΔΕΝ ΤΟΥ ΈΧΕΙ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!

Τον μπουζουριάσαν γενικά λόγω ... Τρομοκρατίας!!!

Ότι Ομοιότητες με την Αιχμαλωσία (ΌΧΙ ΟΜΗΡΙΑ) ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ .... ΤΥΧΑΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!!

.... καλά κρασιά (του 1821!!!)