Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Αυτοί είναι οι "ακροδεξιοί εθνικιστές"...

...σύμφωνα με τους "προοδευτικούς" υπαλήλους του 4ου Ράιχ!
"Προοδευτικοί" κι "ελευθεριακοί" είναι ο Τσίπρας, ο νεοταξίτης Κοτζιάς, ο εθνικός ολετήρας και πατροκτόνος Γιωργάκης, η ανεπάγγελτη τραπεζοϋπάλληλος Φώφη, ο συνάδελφός της Κούλης και σια...
Νάτοι οι "ακροδεξιοί εθνικιστές":

«Μείνετε πιστοί στην εθνική γραμμή του 1992. Ονομα χωρίς τον όρο Μακεδονία...
Οταν φοβάσαι να πεις ότι αγαπάς την πατρίδα σου και όταν -ακόμα χειρότερα- την ξεπουλάς, αυτό είναι ραγιαδισμός.
Οταν δεν φοβάσαι να πεις ότι την αγαπάς και έχεις το θάρρος να το βροντοφωνάξεις, αυτό δεν είναι εθνικισμός, είναι πατριωτισμός»
Mίκης Θεοδωράκης
«Η θέση για ανεξάρτητη Μακεδονία πρέπει να καταδικαστεί ρητά και ανεπιφύλακτα.
Αποτελεί περιφρόνηση προς το πάγκοινο εθνικό αίσθημα των Ελλήνων... κανένα θεωρητικό φρασεολογικό κατασκεύασμα δεν μπορεί να δικαιολογήσει ή να αμφισβητήσει ούτε καν απλή σύγχυση πάνω στην στοιχειώδη αλήθεια.
Δεν υπάρχει ζήτημα Μακεδονικό, όπως δεν υπάρχει Πελοπονησιακό ή Θεσσαλικό... με κανένα πρόσχημα κανένας δεν θα δεχτεί ποτέ να αποσπάσει απο την Ελλάδα ούτε μια σπιθαμή γής... προσβάλλει το έθνος ακόμα και η απλή παραδοχή της ύπαρξης τέτοιου ζητήματος».
Αλέξανδρος Σβώλος
 Πρωθυπουργός «Κυβέρνησης του Βουνού»
Αλέξανδρος Σβώλος, Πρωθυπουργός «Κυβέρνησης του Βουνού»: "Μακεδονικό"; προσβάλλει το έθνος ακόμα και η απλή παραδοχή της ύπαρξης τέτοιου ζητήματος!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: