Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΕΔΕΚ ξεβρακώνει τον αμερικανοτσολιά Γιωργάκη... Το επίσημο ΠΑΣΟΚ σιωπά ένοχα!

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΟΥ ΕΔΕΚ, Μ. ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ:
Ο κ. Παπανδρέου δεν νομιμοποιείται να είναι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς
Η συμπεριφορά του κ. Γεώργιου Παπανδρέου έναντι του Κυπριακού Ελληνισμού και γενικά του Ελληνισμού, συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα προκλητική. Ακόμα πιο προκλητική είναι η στάση του έναντι της ΕΔΕΚ και κύρια όλων όσων απορρίψαμε το σχέδιο Ανάν του οποίου ο κ. Παπανδρέου ήταν φανατικός υποστηρικτής.

Η προώθηση ένταξης σε μια παραπαίουσα Σοσιαλιστική Διεθνή δύο Τουρκοκυπριακών κομμάτων, του ενός ως μέλους και του άλλου ως παρατηρητή, αλλά ακόμα περισσότερο η πρόσφατη πρόσκληση στον κ. Ακιντζί για να παραστεί και να μιλήσει σε συνεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς συνιστά παραβίαση του καταστατικού της οργάνωσης.
Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο κ. Παπανδρέου ουσιαστικά δεν νομιμοποιείται να είναι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς γιατί δεν εκπροσωπεί κανένα κόμμα που να είναι πλήρες μέλος της οργάνωσης.
Από πλευράς ΕΔΕΚ δεν πρόκειται να αφήσουμε απαρατήρητη τη συγκεκριμένη συμπεριφορά του και ήδη συζητούμε και διερευνούμε δυνατότητες για ουσιαστικές παρεμβάσεις ώστε να σταματήσει αυτή η συμπεριφορά.
Τέλος, θα πρέπει να τονίσω ότι αυτή η απαξιωτική του στάση έναντι της ΕΔΕΚ χρονολογείται από τον Ιούνιο του 2015 όταν απέστειλα πρόσκληση προς τον κ. Παπανδρέου για να συζητήσουμε διμερή θέματα κοινού ενδιαφέροντος και δεν πήρα ποτέ απάντηση. Σημειώνω πως τη συγκεκριμένη πρόσκληση του την διαβίβασα τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον Γενικό Γραμματέα της Οργάνωσης κ. Λουίς Αγιάλα αλλά και πάλι δεν πήρα απάντηση.
Λευκωσία, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Σχετικά:

 
 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: