Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

"Σύνδρομο Τσίπρα" σ. Κουτσούμπα; Αντιλαϊκή στοίχιση και αντικομμουνισμός; * Συντρόφια... επαναλαμβάνουμε: Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν! Κι όταν κάνεις "εκπτώσεις"... φυτρώνουν Τσίπρες!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι,ξερεις ο κουτσούμπας χέστηκε για τα μνημονια και το λαό,αλλα καημό δεν εχει. Ενας Συριζα ειναι και το ΚΚΕ,απλά κρατάει (ακομα) τη φίρμα,γιατι ειναι δυνατό εμπορικό σήμα,που επιτρέπει σε μεριές δεκαδες κοπρόσκυλα να ζούν με την επιχορήγηση. Νομίζουν ότι ο κόσμος δεν εχει μάτια να δεί την πλήρη αδιαφορία των κοπρόσκυλων αυτών για τά προβλήματά του και το γλύψιμο που συνεχώς κανουν στο καθεστώς . Επειδή περνάνε ζωή και κότα με τα λεφτα που τους δινουν οι τραπεζιτες,νομίζουν ότι το όνειρο θα συνεχιστεί για πάντα. Αυτό που συνεβη με τά αλλοτε πανισχυρα ΚΚ της Γαλλίας και της Ιταλίας,θα γινεθι και με αυτους. Θα αυτοδιαλυθούν και θα πάνε στό "σοσιαλιστικο" χώρο, όπως ηδη εκαναν απο τό 1989 όλοι οι αρχικνιτόμπατσοι (αλαβανοι,δαμανακισσες,σκοτεινιώτηδες,και άλλα τσογλάνια) της δεκαετιας του '70, και ακομα όπως κανουν σημερα οι "επαναστατες" ναρίτες που είναι συνεργάτες και "συντροφοι" με το αμερικανοσιωνιστικο ΣΕΚιτικο πρακτορείο.
Χρήστος Παρίσης.

Ανώνυμος είπε...

ουστ ευρωταισμένα κοπρόσκυλα του περισού

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ 50 ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΑΡΤΕΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΣΙΤΕΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΚΕΔΕΣ
ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ,ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ
ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΔΕΞΙΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΣΑΝ ΒΛΑΚΑΣ
ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ??
ΜΕ ΕΝΑ
ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΜΠΕΡΗ ΣΕ ΟΛΑ???????
ΠΟΤΕ....
ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΘΕΣ ΣΥΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ