Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Εξοργίστηκε ο πατροκτόνος εθνικός ολετήρας & κλητήρας (πρώην υπάλληλος) των ΗΠΑ-ισραήλ, για την "κατάσταση στη Βενεζουέλα"... Άντε και γαμήσου πουλημένο τομάρι!

Της Μαριάννας Τσήπα
Μίλησαν όλοι μίλησε κι ο εθνικός ολετήρας!
Τι είπε ο αμερικανοτσολιάς; "Κανένας πολίτης με αριστερή συνείδηση δεν μπορεί να αποδεχτεί όσα συμβαίνουν... στη Βενεζουέλα".
Aνακοίνωση εξέδωσε το ΚΙΝΗΜΑ του Γιωργάκη Παπανδρέου για την χαώδη κατάσταση που επικρατεί στη Βενεζουέλα και τη σιωπή κάποιων... για το καθεστώς Μαδούρο...
Έπεσε κι ο τελευταίος φερετζές του πατροκτόνου, του γιου της Μαργαρίτας (θυμάσαι ποιος σε αποκαλούσε μ' αυτό τον προσδιορισμό, έτσι δεν είναι Γιωργάκη;), με την αντιγραφή και μετάφραση των θέσεων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και της Cia...
Δεν υπάρχει ένας/μία σ' αυτό το προσωπικό κατασκεύασμα του γΑΠ που θα υψώσει τη φωνή του;
Ξεχνάει ο γιωργάκης πως έγλειφε τον Κομαντάντε Τσάβες να μπει στη...
"διεθνή" κι ο Τσάβες του έστελνε μήνυμα: "Μαζί με τους σιωνιστές του Νερτανιάχου, γιοκ διεθνή"!

Να τι έχουν μεταφράσει οι αμερικανοτσολιάδες του "Κινήματος" ως ανακοίνωση:
Όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη Βενεζουέλα έχουν κινητοποιήσει τους δημοκράτες σε όλο τον κόσμο.
Η χώρα οδηγείται σε κατάλυση της Δημοκρατίας μέσα από
– την αυξανόμενη καταστολή και θανάσιμη βία εναντίον διαδηλωτών,
– τη μη τήρηση του Συντάγματος κατά τη διοργάνωση της πρόσφατης εκλογικής διαδικασίας όπου δεν τηρήθηκαν οι προβλέψεις για την παρεμπόδιση νοθείας,
– τη σύλληψη δύο προοδευτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης.
Κανένας πολίτης με αριστερή συνείδηση δεν μπορεί να αποδεχτεί όσα συμβαίνουν – δεν υπάρχει δικαιολογία. Η Βενεζουέλα, μια χώρα με σημαντικούς πόρους και δημοκρατική παράδοση δεν αξίζει αυτή την τύχη. Η θέση της αριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας είναι δίπλα σε αυτούς που δολοφονούνται, βασανίζονται, φυλακίζονται. Είναι δίπλα σε όσους καταπιέζονται από αυταρχικά καθεστώτα. Δίπλα σε όσους δεν μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, να ορίσουν τη μοίρα τους.
Διαχρονικά, η Σοσιαλιστική Διεθνής έχει σταθεί δίπλα στις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις της Βενεζουέλας, ενώνοντας τη φωνή της με όσους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημοκρατική εκτροπή και ζητούν την άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων. Η οργάνωση, σε χθεσινή ανακοίνωση με τίτλο «Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τη Δημοκρατία», αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Η Σοσιαλιστική Διεθνής παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τα πρόσφατα γεγονότα στη Βενεζουέλα.
Η κυβέρνηση του Προέδρου Νίκολας Μαδούρο προώθησε μια ψηφοφορία για την εκλογή μελών ενός συνταγματικού κοινοβουλίου με διαδικασία που αντιβαίνει σε όσα προβλέπει ο υπάρχον Σύνταγμα της χώρας. Η διαδικασία αυτή δεν ανταποκρίθηκε ούτε στις ελάχιστες προϋποθέσεις και εγγυήσεις για δίκαιες εκλογές με αξιόπιστα αποτελέσματα.
Οι εκλογές συνοδεύτηκαν από βίαιη καταστολή που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από δέκα πολίτες, που έρχονται να προστεθούν στους 120 νεκρούς των τελευταίων μηνών, θυμάτων της βίαιης κυβερνητικής καταστολής κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων.
Λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη νομιμότητας των ενεργειών της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, η Σοσιαλιστική Διεθνής καταδικάζει αυτή την σοβαρή παραβίαση της δημοκρατικής τάξης. Η οργάνωση εκφράζει για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη της με όλους τους πολίτες που υποφέρουν από τις συνέπειες αυτής της μεγάλης πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα εδώ και μεγάλο διάστημα. Μια κρίση που βαθαίνει και χειροτερεύει όσο η Βενεζουέλα απομακρύνεται από την ομαλή διακυβέρνηση, το σεβασμό και την αναγνώριση των δημοκρατικών θεσμών.
Τη στιγμή αυτή, η Βενεζουέλα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο της ιστορίας της και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τις τεράστιες ευθύνες του Προέδρου Μαδούρο και της κυβέρνησης του. Σήμερα, κινδυνεύει να περάσει το σημείο χωρίς επιστροφή. Η χώρα πρέπει το ταχύτερο δυνατό να ανακτήσει την πολυφωνία που εξυπακούεται στην πολιτική ζ
*ωή σε μια Δημοκρατία. Διαφορετικά θα παγιωθεί ο αυταρχισμός και η καταπίεση που παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα. Δεν αξίζει μία τέτοια τύχη στη Βενεζουέλα, μία χώρα που πάντα ήταν σύμμαχος όσων μάχονταν για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία ενάντια στις δικτατορίες που υπήρξαν παλαιότερα στη Λατινική Αμερική.
Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας οφείλει να σεβαστεί τη ζωή, τις ελευθερίες και τα δικαιώματα όλων των πολιτών και να απελευθερώσει άμεσα όλους τους πολιτικούς κρατούμενους. Οφείλει να ακούσει όσους μπορούν να συμβάλουν στη δημοκρατική συνύπαρξη, με πρώτους αυτούς που εξελέγησαν ως μέλη του Εθνικού Κοινοβουλίου το Δεκέμβριο του 2015 με θητεία μέχρι το 2021. Οφείλει να σεβαστεί και να αναγνωρίσει το Εθνικό Κοινοβούλιο και τις εξουσίες του, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Σύνταγμα της χώρας.»


γιωργάκη... πονάνε τα παλικάρια ωρε;
 
Έχει χαθεί κάθε ίχνος ντροπής σ' αυτό τον τόπο...
Το μόνο θετικό από την παραπάνω εξέλιξη είναι πως τώρα ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ γνωρίζουν ποιος είναι ο Γιωργάκης και τι ρόλο έπαιξε και θέλει να συνεχίσει να παίζει...
* Περισσότερα κι η αλήθεια για την ήττα των ιμπεριαλιστών στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία:
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: