Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

Δεν ξεχνούν τον στρατιώτη της Παλμύρας οι Ελεύθεροι του κόσμου!


Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
www.nikosklitsikas.gr/

Μια θλιβερή επέτειος σήμερα... Δολοφονήθηκε με τον πιο άγριο κι απάνθρωπο τρόπο ο πιστός στρατιώτης της Παλμύρας. Μαρτύρησε ο μεγάλος Καθηγητής Khaled Al Asaad και μπήκε στο Πάνθεον των Ανθρώπων και του Πολιτισμού.

"Εδώ γεννήθηκα, εδώ θέλω να πεθάνω"... τόνιζε ο καθηγητής
όταν τον καλούσαν οι κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας να φύγει από την Παλμύρα...
 
Ο  Καθηγητής  Khaled δολοφονήθηκε για όλους τους ελεύθερους ανθρώπους του πλανήτη.
Ο παγκοσμίου φήμης Καθηγητής αποκεφαλίστηκε στις 18 Αυγούστου 2015 στην Παλμύρα του... Τι ειρωνεία... στο Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, από φονιάδες μισθοφόρους της "πολιτισμένης" δύσης.
Αποχαιρετώντας τον Khaled al-Asaad, ακέφαλο κρεμασμένο πτώμα στην Παλμύρα, γράφαμε τότε στο φιλόξενο "PRESS-GR": Καλό ταξίδι Khaled al-Asaad... ήρωα των Αδέσποτων όλου του κόσμου
Τι ντροπή για την ανθρωπότητα... Τις ίδιες ώρες οι "πολιτισμένοι" υπουργοί των Εξωτερικών του ΝΑΤΟ και της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" με... επικεφαλής την ανεπάγγελτη Μογκερίνι πανηγύριζαν την πτώση της Παλμύρας! Το γλέντησαν στην κυριολεξία! Οι φονιάδες που τότε είχαν καταλάβει την Παλμύρα ξεκίνησαν από την Αττάλεια του Άτταλου Β', βασιλιά της Περγάμου, σήμερα τουρκική πόλη  Αντάλγια (Antalya), ακριβώς τις ημέρες που που συνεδρίαζαν οι πολιτισμένοι υπουργοί...
Τι σύμπτωση...
Έτσι, πάντα συμπτωματικά, σ' εκείνη τη "Σύνοδο" οι πανηγυρίζοντες χορευτές αποφάσισαν και θεσμικά τον “Στρατό της Κατάκτησης” από "μετριοπαθείς" δολοφόνους που δήθεν θα καταπολεμούσαν τους “φανατικούς ισλαμιστές” και θα αποσχιζόταν από την κοινή τους δράση.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης -συμφωνήθηκε στην Τουρκία στην σύνοδο των χορευτών της “ειρήνης”- για την δήθεν καταπολέμηση της “τρομοκρατίας” προέβλεπε την εκπαίδευση 5.000 “ισλαμιστών” σε 3 χρόνια και το κόστος 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, που καταθέτει το αμερικανικό πεντάγωνο μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρόγραμμα της αμερικάνικης Cia που κατάργησε πριν λίγες ημέρες ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, μπροστά στην ολοκληρωτική ήττα των ιμπεριαλιστών.
Σήμερα, στον έβδομο χρόνο ιμπεριαλιστικής επίθεσης ο λαός της Συρίας συνέτριψε την "αραβική άνοιξη made in USA"... η Παλμύρα της Ζηνοβίας και των Σελευκιδών είναι Λεύτερη!
Κι όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο φίλος Ιταλός Γερουσιαστής Fernando Rossi: Σήμερα, αυτοί είναι οι ήρωες μας!
 
Σήμερα έχει καταρρεύσει ο μύθος της αμερικάνικης υπερδύναμης: Oι ΗΠΑ έχουν καταληφθεί από τη Ρωσική Αρκούδα;
Ο άξονας της Αντίστασης στη Μέση Ανατολή δεν υποτάχθηκε και έχει νικηφόρα πορεία.
Η πατρίδα μας, δυστυχώς, συντάχθηκε με τις ορδές των δολοφόνων του Συριακού λαού, με τη θέληση του 4ου Ράιχ της Γερμανικής Ε.Ε. Όμως ο λαός μας δεν ξεχνάει ποτέ τη Συρία των Άσαντ και την αδελφική της βοήθεια: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!
Η στάση της λεγόμενης διανόησης, η νεκρική σιγή των "Πανεπιστημιακών" που σιτίζονται με ευρωπαϊκά κονδύλια (και των Ελλήνων φορολογούμενων) απέναντι στο άγριο έγκλημα της δολοφονίας του Καθηγητή Khaled Al Asaad, όπως και της επίσημης πολιτείας, απλώς επιβεβαιώνουν ότι αποτελούν σαπρόφυτα ενός σάπιου κατεστημένου! Ευτυχώς για όλους αυτούς που δεν διαθέτουν ίχνος συνείδησης και μπορούν να κοπιμούνται ήσυχα σαν κτήνη. Όσοι έχουν παιδιά, μπορούν να τα κοιτούν στα μάτια; (Γιατί πενθεί η Ελλάδα κι η δύση, με την απελευθέρωση της Παλμύρας;)
ΟKhaled Al Asaad ΖΕΙ αιώνια στη μνήμη των Ελεύθερων!

«Οι αναμνήσεις είναι η δύναμή μας.
Ας μην αφήσουμε ποτέ να σβηστούν από τη μνήμη
οι ηρωικοί σταθμοί της Ιστορίας μας κι όταν η νύχτα
επιχειρεί να ξανάρθει, εμείς ας βάλουμε φωτιά στις
μεγάλες επετείους, όπως θα ανάβαμε πυρσούς»
Βίκτωρ Ουγκώ, από γράμμα στον Λουί Μπλανκ (1877)

Σχετικά:


* Περισσότερα για τη Συρία στο "PRESS-GR": ΕΔΩ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: