Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

24 χρόνια μετά τις συμφωνίες (τον συμβιβασμό) του Όσλο και την υποτιθέμενη ειρηνική διευθέτηση του Παλαιστινιακού ζητήματος...

24 χρόνια μετά τις συμφωνίες (τον συμβιβασμό) του Όσλο και την υποτιθέμενη ειρηνική διευθέτηση του Παλαιστινιακού ζητήματος, νομίζω πως είναι αρκετά ξεκάθαρο πλέον πως η δικαιοσύνη στην περιοχή, δεν μπορεί να έρθει με "ειρηνικά" μέσα και διαβουλεύσεις.

Υπενθυμίζω πως η συμφωνία για λύση των δύο κρατών στην Παλαιστίνη και η αναμενόμενη αθέτηση της συμφωνίας από τους Ισραηλινούς, προκάλεσε σοβαρά πλήγματα στην Παλαιστίνη.

Καταρχάς οδήγησε τους Παλαιστίνιους στην αναγνώριση του "Ισραήλ", κατά δεύτερον δεν υπήρξε ποτέ η δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους αλλά αντίθετα οι εποικισμοί συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό και τρίτον αποδυναμώθηκε η Παλαιστινιακή αντίσταση.

24 χρόνια μετά, όλος ο Δυτικός κόσμος μαζί με τους Παλαιστίνιους που δεν το καταλαβαίνουν, θα πρέπει να καταλάβουν πως θα πρέπει να ενισχυθεί με κάθε μέσο και τρόπο η Παλαιστινιακή Αντίσταση.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: