Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Η ανεξάρτητη και τυφλή δικαιοσύνη αποφάσισε ότι ο Νίκος Κοτζιάς αναγνωρίστηκε ως ένας εκ των ιδρυτών του ΚΚΕ... που ιδρύθηκε το 1918...

Περισσότερα για τον απόγονο του Παλαιών Πατρών Γερμανού και καθηγητή της Οξφόρδης: ΕΔΩ
 
Από "agkidapress"
Ιδρυτής του ΚΚΕ αλλά όχι θαυμαστής του Στάλιν ο Νίκος Κοτζιάς!

Με δικαστική απόφαση ο Νίκος Κοτζιάς αναγνωρίστηκε ως ένας εκ των ιδρυτών του ΚΚΕ! Το ΚΚΕ ιδρύθηκε το 1918 ως ΣΕΚΕ και μετονομάστηκε σε ΚΚΕ το 1924! Ο Κοτζιάς το 1918 ήταν μείον τριάντα δύο χρονών! Ο Κοτζιάς δηλαδή συνέβαλε στην ίδρυση του ΚΚΕ όντας αγέννητος! Η δικαστική απόφαση προχωράει ακόμα παραπέρα κι ενώ αναγνωρίζει τον Κοτζιά ως ιδρυτή του ΚΚΕ, αναγνωρίζει ταυτόχρονα ότι ο Κοτζιάς δεν είναι θαυμαστής του «απολυταρχικού καθεστώτος» του Στάλιν και δεν το...
διαφημίζει!!
Η ανεξάρτητη και τυφλή δικαιοσύνη σε μια γελοία διαμάχη του Κοτζιά με ένα έντυπο, μπαίνει σε πολύ πολιτικά ζητήματα, με τα οποία υποτίθεται δεν ασχολείται! Το ότι ο Κοτζιάς είναι ένας εκ των ιδρυτών του ΚΚΕ είναι ένα απίστευτο εφεύρημα που δεν χρήζει σχολιασμού. Το ότι όμως η Λαϊκή Δημοκρατία, η Σοβιετική Ένωση του Στάλιν των 26.600.000 νεκρών στην μάχη εναντίον του φασισμού ήταν απολυταρχικό καθεστώς, είναι ένα απίστευτο άλμα των «τυφλών» και «αδέκαστων» δικαστών! Οι δικαστές έχουν υπ’ όψιν τους κανέναν νόμο στην Ελλάδα που να χαρακτηρίζει τον Στάλιν δικτάτορα και την Σοβιετική Ένωση απολυταρχική;! Γιατί μας έχουν σκοτίσει οι δικαστές ότι ερμηνεύουν και εφαρμόζουν τον νόμο και μόνο αυτό! Με βάση λοιπόν ποιον νόμο τολμάνε οι «τυφλοί» δικαστές να χαρακτηρίζουν την Λαϊκή Δημοκρατία απολυταρχικό καθεστώς;! Εκτός κι αν δικάζουν με βάση την νομοθεσία της Ουκρανίας του Ποροσένκο ή την νομοθεσία των Βαλτικών χωρών οι οποίες τιμούν όσους συνεργάστηκαν με τους ναζί και πολέμησαν εναντίον του Κόκκινου Στρατού!
Για γέλια και για κλάματα! Απολυταρχικό το καθεστώς του Στάλιν με έμμεση δικαστική βούλα! Δεν είναι μόνο ότι αυτά τα ίδια δικαστήρια βγάζουν σχεδόν όλες τις απεργίες παράνομες και καταχρηστικές, δεν είναι μόνο ότι αυτά τα ίδια δικαστήρια αποφασίζουν ότι οι εργάτες πρέπει να δουλεύουν απλήρωτοι εάν οι εργοδότες δεν τους αφήνουν απλήρωτους σκόπιμα (!), δεν είναι μόνο ότι αυτά τα ίδια δικαστήρια αρπάζουν την λαϊκή κατοικία για να την δώσουν στους τοκογλύφους τραπεζίτες, είναι ότι αυτά τα ίδια δικαστήρια αναγνώρισαν τον Αρτέμη ως διαχειριστή 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων αφήνοντάς τον να «αλωνίζει» εις βάρος των αφελών επί χρόνια ολόκληρα!
Τάκης Φ.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1ον. Το ότι γράφετε ότι ο Νίκος είναι (συν)ιδρυτής του ΚΚΕ (λόγω... Δικαστικής/Μνημονιακής/Ανθελληνικής Δικαιοσύνης) το Θεωρούμε ΕΜΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!!

2ον. Το ότι ο Νίκος είναι Αντισταλινιστής και ΑντιΣοβιετικός ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΆΤΟΜΟ ΤΟΥ!!! (Εκτός άν στην πορεία της Ζωής Του Νικολή Εντάχθηκε στα Βρυξελλιώτικα Επιδοτικά {ΝαζιστοΦασιστικά} Προγράμματα του ΑΝΤΙΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ κοινώς ΜΚΟ/ΠΡΑΤΤΤΤΩ ... ΩΩΩ !!!!).

3ον. Εμείς Τον Ξέρουμε Τον Νίκο από το 80 ως Ειλικρινή και Ντόμπρο! Ο Χαρίλαος Μας Έλεγε Την (Σωστή) Γνώμη Του κάπου κάποτε στο Ψυχικό αρχές ... 90 τόσο για τον Νίκο Μίμη και άλλα μικρότερα νούμερα!!! Συμφωνούσαμε με Τον Χαρίλαο σε εκείνο το ... "Δεξιό" Σπίτι Του Ψυχικού! Ο Χαρίλαος Μας ΕΙΘΕΛΕ για Το "Αύριο" Του ΚΚΕ (Το ΚΚΕ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ κ. Ηρωες) ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ... ΔΟΜΗ!!! Και ΤΟΤΕ "Παράξενο" ;;;; Συμφωνούσε ο Καπετάνιος ΠΛΗΡΩΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!! Και Όταν Του Μιλούσαμε Σαυτό Το Σπίτι ΣΤΟ "ΌΝΟΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΣΟ ΤΟΥ 21 ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΑΣ" του πέφταν τα ... Φτερά (όπως λέμε: Κάποτε στο Τεπελένι... Τώρα Σαυτήν Την Ηλικία...)!!!


4ον. Ο Νίκος Είναι .... φώναξε μανούλαμ τον γιατρό!!!

5ον. Ο φίλος Νίκος είναι το ... 4ον.!!!

6ον. ..... Ο Αρχηγός!!!Σήμ.: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!!
ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ (που ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!) ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΆΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 67 ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!! ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΌΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ/ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!

ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ!!! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΤΑΙ Ραγιάδες Του Κερατά!!


Στο Όνομα ΤΩΝ Ελλήνων Νεκρών για Ανεξαρτησία Αυτοδιάθεση Αυτοπροσδιορισμό - Ο Αρχηγός!!