Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Απεργία στο Εμπόριο την Κυριακή 16 Ιούλη

Σε απεργία την Κυριακή 16 Ιούλη προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο, έχοντας στο πλευρό τους και Ενώσεις Αυτοαπασχολουμένων - Επαγγελματιών και Εμπόρων απαιτώντας τη νομοθετική κατοχύρωση της...
Κυριακής-αργίας.
  • Στη Θεσσαλονίκη η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων καλεί στη συγκέντρωση στις 8.30 π.μ στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους.
  • Στη Λαμία, στις 11 το πρωί ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας πραγματοποιεί απεργιακή συγκέντρωση στη Ρήγα Φεραίου.
  • Στην Σάμο, στις 10 το πρωί ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου πραγματοποιεί συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο.
  • Στην Λέσβο, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί σε συγκέντρωση στις 10 π.μ., στην πλατεία Σαπφούς στην Μυτιλήνη.
«Να μην αφήσουμε τους επιχειρηματικούς ομίλους να κάνουν νόμο την κατάργηση της Κυριακής-αργίας!», επισημαίνει η Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου και Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ. Καλεί τα κλαδικά Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων σε όλη τη χώρα, τα Επιχειρησιακά Σωματεία, τις Επιτροπές Αγώνα σε διαρκή επαγρύπνηση, τονίζοντας: «Δεν αποδεχόμαστε τη μερική ή ολική κατάργηση της Κυριακής-αργίας! Δεν θα χαρίσουμε καμία Κυριακή! Η Κυριακή είναι αργία! Είναι για τις οικογένειές μας, για την ξεκούρασή μας, για τα παιδιά μας! Να δώσουμε δυναμική απάντηση με τη συμμετοχή μας στην πανελλαδική απεργία στον κλάδο του Εμπορίου την Κυριακή 16 Ιούλη!». Δείτε την δραστηριότητα των Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα για την απεργία μέσα από την ιστοσελίδα της Πανελλαδικής Γραμματείας.
Την απεργία στηρίζουν το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης, Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής - Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού, η Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθήνας, η Ένωση Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ), η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά.
Σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις καλεί τις γυναίκες η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας.
"902"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: