Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Toν Aνδρέα δεν μπορεί κανείς να τον ξεριζώσει από τις καρδιές των απλών Ελλήνων πολιτών! Δεν μπόρεσε ο πατροκτόνος εθνικός ολετήρας, δεν μπόρεσαν τα μαθήματα ορθοφωνίας του Τσίπρα, ούτε τα dvd του Κωστάκη Καραμανλή! Ζει στις καρδιές των απλών Ελλήνων και θα ζει αιώνια!

foto.jpg
23 Ιούνη 1996... έφυγε ο Λαϊκός Ηγέτης, ο πρωθυπουργός της μοναδικής "πρώτη φορά αριστερά" κι Αδέσποτη!
Ας θυμηθούμε...
Αυτός κι αν είναι λόγος διαμαρτυρίας!
Οι γέροντες μέλη του ΚΑΠΗ Πόρου στο Ηράκλειο, βγήκαν στους δρόμους, όχι για τις πετσοκομένες συντάξεις, ούτε για τα ελάχιστα ευρώ που διαθέτουν πλέον για να περνούν το μήνα, ούτε για τα φάρμακα που ακριβαίνουν, ούτε για τις...
πανάκριβες εξετάσεις. Ο λόγος είναι διαφορετικός, πολιτικός και ίσως συναισθηματικός: εξοργίστηκαν από την απόφαση της αντιδημάρχου Αθηνάς Σπανάκη να δώσει εντολή για την "αποκαθήλωση" ενός κάδρου με φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου, που επί δεκαετίες κοσμούσε τοίχο του ΚΑΠΗ!!!
Οι ηλικιωμένοι αρνούνται να μπουν μέσα στην αίθουσα, φωνάζουν και διαμαρτύρονται, ζητώντας την επιστροφή της φωτογραφίας του αείμνηστου!
Αυτά το Νοέμβρη του 2015... Νομίζετε ότι άλλαξε κάτι; ΟΧΙ ο Ανδρέας ανήκει στο Λαό και την ιστορία των ελεύθερων όλου του κόσμου!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: