Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

...και πισωγλέντηδες κι αρματωμένους στο μπαξέ του σφυριζα! Gay pride οι μεν, πιστολέρος οι δε... και τα γαμησιάτικά πληρώνει ο λαός!


Από το "PRESS-GR"
Πολάκης σε Καμπουράκη: Δε θα μου πεις εσύ για τα άρματα που βαστώ
Οργισμένη απάντηση με αφορμή φωτογραφία του υπουργού που τον δείχνει να πυροβολεί
Την οργισμένη απάντηση του... αναπληρωτή υπουργού Υγείας προκάλεσε ένα άρθρο που έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης στο protagon.gr σχετικά με τις μπαλωθιές στην Κρήτη, με αφορμή την φωτογραφία του κ. Παύλου Πολάκη που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο που τον δείχνει να πυροβολεί.
Ο δημοσιογράφος έγραψε το κείμενο: «Με αφορμή την τραγική δολοφονία του εντεκάχρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι και τον συσχετισμό του συμβάντος με μια φωτογραφία του Παύλου Πολάκη που τον δείχνει να ρίχνει στον αέρα κάπου στην Κρήτη».Ένα από τα σημεία που ενόχλησε ιδιαίτερα τον κ. Πολάκη ήταν το σημείο όπου ο Δημήτρης Καμπουράκης ανέφερε: «Καλά θα κάνει ο Παύλος να την αποσύρει την φωτογραφία. Διότι –μεταξύ μας- ένα χέρι που κάθε βδομάδα υψώνεται για να υπερψηφίσει μνημόνια, παραμνημόνια, μελλοντικές προνομοθετήσεις, προαπαιτούμενα και ντροπιαστικές διορθώσεις των προαπαιτουμένων, το ξεφτιλίζει λιγάκι το πιστόλι που βαστά. Εντάξει;».
Ο Παύλος Πολάκης με μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook απάντησε στον δημοσιογράφο. Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: