Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Ο δικός μας άξονας είναι: Ελλάδα - Κύπρος - Παλαιστίνη - Συρία - Ιράν!

Ανακοίνωση για τις κοινές ασκήσεις της Κυπριακής εθνοφρουράς με Ισραηλινούς κομάντο
Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη ''Γασσάν Καναφάνι'' καταγγέλλει τις κοινές ασκήσεις του στρατού της Κυπριακής Δημοκρατίας με το Ισραήλ στο όρος Τρόοδος.
Οι ασκήσεις αυτές πραγματοποιούνται στο συγκεκριμένο έδαφος γιατί προσομοιάζει με το έδαφος και το κλίμα του νότιου Λιβάνου και την νότιας Συρίας.
Η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας φέρει σοβαρές ευθύνες και μπλέκει την Κύπρο στα... σχέδια του Ισραήλ στο βρώμικο πόλεμο ενάντια στη Συρία και στην Χεσμπολάχ.
Με αυτόν τον τρόπο δυστυχώς η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας παίρνει θέση ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό και τον αγώνα του, αφού συνδράμει στα σχεδία επίθεσης του Ισραήλ ενάντια σε δυνάμεις που αποτελούν στήριγμα της Παλαιστίνης στη περιοχή.
Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και όσα κόμματα δεν κατήγγειλαν το γεγονός, αυταπατώνται αν νομίζουν ότι οι Σιωνιστές θα στηρίξουν την Κύπρο και τον Κυπριακό λαό στον αγώνα για απελευθέρωση από την Τουρκική κατοχή και επανένωση του νησιού.
Λέμε όχι στον άξονα Ελλάδας -Κύπρου - Ισραήλ. Ο δικός μας άξονας είναι: Ελλάδα - Κύπρος - Παλαιστίνη - Συρία - Ιράν .
Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα κάθε είδους κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραήλ, σε Ελλάδα και Κύπρο!
Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
"Γασσάν Καναφάνι"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: