Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Λαϊκός Πόλεμος - Λαϊκός Στρατός...

Το βιβλίο Λαϊκός Πόλεμος - Λαϊκός Στρατός έκανε την επίσημη πρώτη του την Παρασκευή 2/6 στον κινηματογράφο Αλκυονίς. Αποδώσαμε και τον δικό μας μικρό φόρο τιμής στον σύντροφο Κώστα Σαραντίδη και τον... ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά. Στο χώρο της εκδήλωσης, μαζί με το βιβλίο διαθέσαμε και τυπωμένη σε μπροσούρα την συζήτηση που κάναμε μαζί του ένα χρόνο πριν, όταν το βιβλίο ξεκινούσε το δρόμο του.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την παρουσία τόσων πολλών συναγωνιστών, συντρόφων, φίλων και ανθρώπων που δεν γνωρίζουμε προσωπικά ακόμα, του γενικού γραμματέα της Πρεσβείας του Βιετνάμ, και για τα πολύ καλά λόγια που ακούσαμε. Παραδέχομαστε ότι στις σημερινές συνθήκες και με τέτοιο "δύσκολο" και συνάμα "αντιεμπορικό" θέμα δεν περίμεναμε τόσο γεμάτη αίθουσα.
Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε τις εισηγήσεις μας και το υλικό της εκδήλωσης.
Σχεδιάζουμε αισιόδοξα τη συνέχεια!
Και παραφράζοντας τον σύντροφο Κώστα Σαραντίδη: "Μπορεί τα μέσα μας να είναι πενιχρά, μα η πίστη μας στη νίκη είναι ανυπέρβλητη!"

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: