Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ! Νοικοκυρές και γυναίκες στη σύνταξη πουλάνε το κορμί τους για 5 ευρώ

Τεράστιος σάλος είχε δημιουργηθεί το Δεκέμβρη του 2011 για το "προκλητικό" και "προβοκατόρικο" άρθρο που θεωρήθηκε ότι αποτελούσε προσπάθεια αμαύρωσης και σπίλωσης των προσπαθειών για τη  "σωτηρία" της Ελλάδας: Οι όμορφες γυναίκες πόρνες!... Σε όποια χώρα πάει το ΔΝΤ, οι άντρες γίνονται αλκοολικοί και καταθλιπτικοί, οι όμορφες γυναίκες πόρνες! Ούτε λοιπόν το Χρέος θα μειωθεί σημαντικά, ούτε οι τράπεζες θα εξυγιανθούν ούτε νέες δουλειές και κλάδοι απασχόλησης θα δημιουργηθούν. Το είπαμε και το ξανάπαμε. Και θα το λέμε μέχρι να το καταλάβουν οι λιγοστοί ακόμα αιθεροβάμονες ανόητοι που πιστεύουν την μεταρρυθμιστική ρητορεία των μνημονιακών.
Τότε μόνον ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ κι ο Αλέξης Τσίπρας έκαναν τέτοιες διαπιστώσεις...
Τα χρόνια πέρασαν, οι "σωτήρες" έγιναν πολλοί (Γιωργάκης, Αντωνάκης, ΠαπαΔήμιος... Αλεξάκης)... και σήμερα;
Από το "PRESS-GR"
Η ανέχεια λόγω της οικονομικής κρίσης υποχρέωσε νοικοκυρές ή συνταξιούχους με πενιχρά έσοδα να αναγκάζονται να πουλάνε το κορμί τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν.
Οι ηλικίες τους που συχνά ξεπερνούν τα 60 χρόνια, τις αναγκάζουν να προσφέρουν χαρά και ηδονή σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τις νεότερες «πεταλούδες της νύχτας». Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ για τον έλεγχο της πορνείας στην Αθήνα, έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι Ελληνίδες εκδιδόμενες αλλά και τα... όρια ηλικίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δημιουργηθεί νέες πιάτσες αγοραίου έρωτα στην οδό Πατησίων, όπως επίσης και στο Σχιστό Κορυδαλλού, αρκετά κοντά στον κατακλυσμό που έχει στηθεί για τους πρόσφυγες στον Σκαραμαγκά.
Ο «τιμοκατάλογος» αρχίζει από τα 5 ευρώ, αλλά μπορεί να φτάσει και τα 25, ανάλογα με τα γούστα του πελάτη.
Πηγή: Espresso
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Λουκάς Τσαραμπάρης είπε...

Γειά σου ρε ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΗΞΗ