Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Δικαστής που να φοράει παντελόνια; ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΟΡΟΥ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ FRAPORT GREECE...

Μπράβο Αλέξη! 14 περιφερειακά ελληνικά αεροδρόμια έναντι 1,234 δις ευρώ κι' αυτό δανεικό από ελληνικές τράπεζες... Τους ευχαριστείς που το γερμανικό κράτος αγόρασε δημόσια περιουσία του ελληνικού λαού, με χρήματα του ελληνικού λαού και δεν έχεις αρχίδια να παραιτηθείς, αν και θα έπρεπε να αυτοκτονήσεις;
Σύμφωνα με απόφαση της Fraport Greece και με άμεση ισχύ από σήμερα, 11 Απριλίου 2017, οι αναχωρούντες επιβάτες από τα αεροδρόμια Ακτίου, Ζακύνθου, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Κω, Λέσβου, Μυκόνου, Ρόδου, Σάμου, Σαντορίνης, Σκιάθου & Χανίων... είναι υποκείμενοι φόρου ανά επιβάτη ως εξής:
* στα δρομολόγια των χαρακτηρισμένων άγονων γραμμών φόρου 16,74€ αντί του μέχρι τώρα ισχύοντος φόρου 0,3€, και
* στα υπόλοιπα δρομολόγια φόρου 13,86€ αντί του μέχρι τώρα ισχύοντος φόρου 12,3€ 

Πρώτη φορά αριστερά, ή Φασιστερά μαυραγοριτών και γερμανονοτσολιάδων;
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προς κάποιον ... Κώστα Ζαχαριάδη κάποιας κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σε Αποικιοκρατικό Κοινοβούλιο!

Φίλε μου καλέ!!!

.... Και όμως κύριε Ζαχαριάδη ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!
Η Χώρα είναι σε μια ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ! Προσωρινή ναι μεν από το 21 αλλά τώρα μπήκε σε μια ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ (Black Hole) λένε οι Επιστήμονες της Αεροδιαστημικής και ΑστροΦυσικης! Είμαι Σίγουρος ότι τέτοιες έννοιες "Αεροδιαστημική" και "Αστροφυσικής" είναι Άγνωστες Επιστημονικές Έννοιες για Εσάς! Διότι Ζειτε σε μια Αποικιοκρατουμενη Χώρα! Παρόλαυτά δεν σας δίνουμε Συγχωροχάρτι! Η Έλλειψη που έχετε σας φέρανε και σας κάναν σφουγκαροκαθαριστη σε μια ΜΚΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ"! Κύριε Ζαχαριάδη! Σας λείπει το ΠΑΘΟΣ! Ξέρετε τι Είναι Πάθος για Το " ΕΜΕΙΣ";; Αλλά Πρώτα Γνώρισε Το "ΕΓΩ"!!! Ρώτησε ρε φίλε Τους Εκτελεσμένους! Ρώτησε ρε φίλε Τους Βασανισμενους! Ρώτησε ρε φίλε Τους Φυλακισμένους! Ρωτησε ρε φίλε Τους Αδικημένους! Φοβασε να ρωτήσεις;;;!!! Φοβασε να το μάθεις;;;!!! Οποίος φοβάται δεν έχει Το Αγιο Φως μέσα Του! ΔΕΝ Έχει Φως! Είναι Σε Σκοτοδίνη! Είναι Σε Σκότος ΟΔΥΝΗΡΟ!!!

Αλλά Τί Φθορά Για Εμάς να χάνουμε τον μη Υπάρχοντα Χρόνο και να " μιλάμε" με Έναν Σφουγγοροκαθαριστη μιας Κυβερνητικής Αριστερής Χρηματιζουμενης Οργάνωσης Ξένων Συμφερόντων (ΜΚΟ)!!! Φίλε Ζαχαριάδη! Εχεις τον Ίδιο Εργοδότη όπως η ..... Χρυσή Αυγή!!!

Και Όταν Έρθει Η Πιο Μεγάλη Ωρα (που είναι τώρα) Δεν θα Σε Λυπηθω!!!!!!!