Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΝΙΩΝ: Καταδικάζει την επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία - Απαιτεί να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας


Πηγή: Associated Press
Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καταδικάζει το πυραυλικό χτύπημα των ΗΠΑ ενάντια στη Συρία και εκφράζει την αλληλεγγύη της στον πολύπαθο λαό της χώρας. Παράλληλα προβάλλει το αίτημα να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας, που βρίσκεται στο Νομό Χανίων και όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις και στρατηγεία στη χώρα μας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων (παράρτημα ΕΕΔΥΕ) καταγγέλλει και καταδικάζει το πυραυλικό χτύπημα των ΗΠΑ ενάντια στο λαό της Συρίας, από αμερικανικά πυραυλοφόρα πλοία που πλέουν στην ανατολική Μεσόγειο, τα οποία έρχονται στην πόλη μας για αναψυχή των...
πληρωμάτων τους κι εκφράζει την ανησυχία της για τους κινδύνους που μεγαλώνουν μέσα στη δίνη των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στη Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή.
Τα προσχήματα των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, περί δήθεν "αντιμετώπισης της τρομοκρατίας" τα έχουν δοκιμάσει οι λαοί με το αίμα τους διαχρονικά, στο Ιράκ, στη Μέση Ανατολή, στη Βόρεια Αφρική και αλλού.
Εκφράζουμε -ακόμα μία φορά- την αλληλεγγύη μας στον πολύπαθο λαό της Συρίας και καλούμε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση το λαό μας, απέναντι στις εξελίξεις και την επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.
  • Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις και στρατηγεία στη χώρα μας.
  • Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, τη Μεσόγειο θάλασσα και τα Βαλκάνια».
"902"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: