Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ για την προδομένη κοινωνία! ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ οι δρόμοι για τον Επιτάφιο... Παρότι η εκκλησία συνιστά μνημονιακή υπομονή κι απολαμβάνει πλούσιες επιχορηγήσεις για "πρόσφυγες"...

Από το "PRESS-GR"
Κι εκεί που πάω για το καφενείο, να σου η πομπή του Επιτάφιου!
Μιλάμε για πλήθος! Άνθρωποι κάθε ηλικίας, κόσμος λαϊκός. Αιγάλεω. Γέροι και γερόντισσες μέχρι νέοι και νέες και φυσικά πιτσιρικάδα. Πολλή πιτσιρικάδα.
Ψιλοτρόμαξα, σκεφτόμενος πως αυτός ο... κόσμος θα μπορούσε με την ίδια μαζικότητα να αγωνίζεται και για όλα όσα τον κάνουν να απελπίζεται.
Χαμογέλασα, στη σκέψη πως είναι ο ίδιος κόσμος που από το 2010 μέχρι το 2015 δεν τους άφησε σε χλωρό κλαρί. Με αποκορύφωμα το ΟΧΙ, που στο Αιγάλεω έφτασε το 75%. Και στη νεολαία του το 90%.

Πόσο θρασύς θα έπρεπε να είμαι για να χλευάσω αυτόν τον κόσμο, που ένιωσε να ξεπουλιέται, χωρίς εκείνη τη στιγμή του ξεπουλήματος να τον καλεί κάποιος σχηματισμός της Αριστεράς σε εξέγερση!
Δυστυχώς για τους αριστερούς, που φτύνουν εύκολα αυτά που αρνούνται να σκεφτούν, ο κόσμος αυτός έχει μνήμη από αλλεπάλληλες ήττες. Μια ακόμα;
Να τον βρίσουμε και να δείξουμε το πόσο επαναστάτες είμαστε. Τώρα! Όχι τη στιγμή που μας χρειάστηκε!
Να, που αυτό το θυμάται. Και ψάχνει αλλού αποκούμπι.

Ας τον βρίσουμε ελεύθερα! Σάμπως πληρώνουμε φόρο; Οι εξυπναδούλες και ο ελιτισμός των όποιων πουθενάδων ουδέποτε φορολογήθηκαν.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Nikolaos Houliaras είπε...

Πάλι λάθος στασίδι πιάνουμε.
μοναδική λύση, μονάχα από τα χέρια μας