Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

...ο Τσίπρας δεν πρόκειται να υπογράψει καμία συμφωνία με τους λεγόμενους "θεσμούς"!


Δεν το έβαλα χθες, γιατί θα το περνάγατε για "πρωταπριλιάτικο" και το "σερβίρω" σήμερα...
Διάχυτη είναι η εκτίμηση στις Βρυξέλλες και το...
σχετικό σενάριο έχει αρχίσει να "βρωμάει", ότι ο Τσίπρας δεν πρόκειται να υπογράψει καμία συμφωνία με τους λεγόμενους "θεσμούς".
Πρώτον διότι, αν την υπογράψει, δεν θάχει που να σταθεί αυτός και οι συν αυτώ και δεύτερον διότι, αν την υπογράψει, θα καταδικασθεί στον πολιτικό αφανισμό.
Θα μας πάει έτσι "γαμιώντας", μαζεύοντας λεφτά για την δόση του καλοκαιριού, μην πληρώνοντας κανέναν από τους ιδιώτες στους οποίους χρωστάει το κράτος, παίρνοντας όσα μπορεί από τα επιπλέον φορολογουμενα γίδια, για να μπορέσει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις και βέβαια, παριστάνοντας τον ήρωα που δεν έσκυψε το κεφάλι στους δανειστές που, στο κάτω-κάτω της γραφής, εγγυήσεις ότι θα πάρουν τα λεφτα τους πίσω θέλουν και τίποτα άλλο.
Η αγορά θα νεκρώσει, οι πτωχοί και οι άστεγοι θα γίνουν περισσότεροι, τα παιδιά θα εξακολουθήσουν να ψωμολυσάνε, τα δέκα εκατομμύρια τουρίστες που λένε ότι περιμένουν δεν πρόκειται ν' αφήσουν μία στην Ελλάδα, γιατί προπληρώνουν τις διακοπές τους σε πακέττα στο εξωτερικό και εκεί, γύρω στο Σεπτέμβριο, όταν η χώρα θα είναι ένα ΄βήμα πριν να γίνει Βενεζουέλα, θα ...προκηρύξει εκλογές.
Θα τις χάσει και με το λιανοντούφεκο του "ήρωα" που αντισταθηκε στους δανειστές, θα βαράει αλύπητα τους νέους κυβερνώντες που θα είναι αναγκασμένοι να υποταχθούν στις απαιτήσεις των δανειστών, για να γλυτώσει η χώρα την πλήρη πτώχευση και στάση πληρωμών.
Ελπίζοντας ότι η "δεξιά παρένθεση" δεν θα κρατήσει πολύ και θα επανέλθει στην εξουσία δριμύτερος.
Κατά τα άλλα εγώ, ένα μικρό φουρνάκι μικροκυμάτων έχω...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: