Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Έχει βρει τον μπελά του με τον Καμμένο ο Ερντογάν... Πάνος Καμμένος: Είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση...

Από το "PRESS-GR"
Οι "ορέξεις" της Άγκυρας δεν περιορίζονται μόνο στις βραχονησίδες. Τρία μεγάλα ελληνικά νησιά, τη Λέσβο, τη Χίο και το Καστελόριζο θέλει ο Ερντογάν, με στόχο να διχοτομήσει το Αιγαίο και να επεκτείνει την τουρκική αποκλειστική οικονομική ζώνη.
Την ώρα που η Άγκυρα δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί, ο Πάνος Καμμένος, έστειλε και...
νέα προειδοποίηση προς την Τουρκία.
«Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο σεβασμός των αρχών του Διεθνούς Δικαίου και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτό, συνιστά την απαραίτητη προϋπόθεση της ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας μεταξύ κρατών και λαών. Είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα με αποδέκτη την Τουρκία που εξέπεμψε από την Τρίπολη ο Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο οποίος δήλωσε: «Η χώρα πάντα ήταν και θα είναι έτοιμη για οποιαδήποτε πρόκληση».
Η Άγκυρα δεν παρέλειψε να απαντήσει με νέα πρόκληση. Με ναυτική οδηγία βγάζει στο Αιγαίο από αύριο και για 48 ώρες το Ωκεανογραφικό «Τσουμπουκλού».
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: