Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Σκληρή απάντηση Άσαντ για την πυραυλική επίθεση!


Από το "PRESS-GR"
Επί τροχάδην... Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Η Συρία έδωσε σκληρή απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε από τις ΗΠΑ, αλλά και στη...
δύση που συντάχθηκε με τον Τραμπ. Η απάντηση δόθηκε στο πεδίο της μάχης εναντίον της τρομοκρατίας: Απελευθερώθηκε η Χριστιανική πόλη της Μααρντες!

Ο Αραβικός στρατός της Συρίας ανακοίνωσε επίσημα την απελευθέρωση -όχι επανακατάληψη- της Μααρντες, δυτικά της Χαμα, όπου η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της είναι Χριστιανοί και βρισκόταν όμηροι των τζιχαντιστών.
Η απελευθέρωση της πόλης, με... μικρό πληθυσμό (περίπου 7.000) έχει μεγάλη στρατηγική σημασία για τη σύγκρουση με τους τρομοκράτες, αλλά κυρίως έχει τεράστια συμβολική σημασία, μιας και θεωρείται Χριστιανική πόλη και πλησιάζει η Ανάσταση και το Πάσχα.

Με την απελευθέρωση της Μααρντες, οι δυνάμεις της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας πλησιάζουν έτσι την Ιντλίμπ στα 90 χιλιόμετρα. Έτσι γίνεται κατανοητή η σχεδιασμένη προβοκάτσια των χημικών (Επεσε και το τελευταίο φύλλο συκής για τη δημοσιογραφία και τις σχέσεις της με τις μυστικές υπηρεσίες!), αφού αποτελεί πόλη που εντάσσεται στους σχεδιασμούς της δύσης για διχοτόμηση, ή τριχοτόμηση της χώρας, όπως συχνά πυκνά ισχυρίζεται κι ο κ. Μάζης, μόνιμος θαμώνας στα τηλεπαράθυρα των ΜΜΕ.
Τώρα απομένουν μόνον δύο μεγάλες πόλεις που ακόμη βρίσκονται υπό την κατοχή των τρομοκρατών: Ιντλίμπ και η Καλλινίκη (Ποια είναι η “Καλλινίκη” (Ράκα), που “ανακάλυψαν” οι δημοσιογράφοι;).
Ο κλοιός σφίγγει και οι μισθοφόροι τζιχαντιστές χάνουν καθημερινά έδαφος. Όσες κι είναι οι επόμενες προβοκάτσιες της δύσης, που έχει την ανοικτή συμπαράσταση της Τουρκίας, του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας, δεν θα σταθούν εμπόδιο σ' έναν στρατό που μπήκε στον 7ο χρόνο πολέμου με την τρομοκρατία κι έχει αποκτήσει τεράστια επιχειρησιακή εμπειρία, δεν εμφανίζει κόπωση και με σαφή, εμφανή δείγματα αμείωτου πατριωτικού ενθουσιασμού (Επίσκοπος Χαλεπίου: "Ποια επίθεση με χημικά όπλα;").
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Το Σαρίν είναι σχετικα ευκολο στην παραγωγή του! Συνήθως το Χρησιμοποιούν τρομοκρατικές κατευθυνόμενες οργανώσεις! Θυμίζουμε την επίθεση με Σαρίν στον Υπόγειο στην ... Ιαπωνία με πολλούς νεκρούς και τραυματίες!!!
Στην εδώ περίπτωση εάν είναι το Σαρίν είναι ξεκάθαρα απο τους μισθοφόρους τρομοκράτες που κατευθύνονται από Γνωστά-Αγνωστα Καπιταλοιμπεριαλιστικα Κέντρα!

ΕΙΝΑΙ Προβοκάτσιες Ξένων Δυνάμεων Ενάντια της Νόμιμης Κυβέρνησης Της Συρίας και Του Συριακού Λαού!

Αυτές οι Δολοφονικές Δομές Πρεπει να καταστραφούν Ολοσχερώς!
Διότι θα γίνουν Μπούμερανγκ στους Λαούς της Ευρώπης!!!