Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ! ΕΞΩΔΙΚΟ στον (ευρωβουλευτή) Νότη Μαριά...

Από το "PRESS-GR"
Εξώδικο προς τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή Νότη Μαριά απέστειλε ο δικηγόρος Γιώργος Κόκκας εκ μέρους του του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατία. Σε αυτό, σύμφωνα με...
πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, κάνει λόγο για μια σειρά από ενέργειες στις οποίες προέβη ο κ. Μαριάς χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τα κόμματα που τον εξέλεξαν υπό τη σκέπη του Ευρωπαϊκού Αντιμνημονιακού Μετώπου.
Στις ευρωεκλογές του 2014, ο Ν. Μαριάς είχε εκλεγεί με ψηφοδέλτιο στο οποίο εκτός από τη συνεργασία με την «Πυρίκαυστο Ελλάδα» του Κώστα Ζουράρι, οι ΑΝΕΛ έδωσαν τα χέρια και με το «Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας» του Γιώργου Κόκκα.
Στη συνέχεια ο Ν. Μαριάς ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ και προ ημερών ανακοίνωσε τη δημιουργία νέου κόμματος με τον τίτλο "Ο άλλος δρόμος".
Ο κ. Κόκκας στο εξώδικο πιο συγκεκριμένα κατηγορεί μεταξύ άλλων τον κ. Μαριά ότι αλλοίωσε το αποτέλεσμα των εκλογών με το να μην εκπροσωπεί αυτούς που τον εξέλεξαν όπως και για αυθαίρετη διαχείριση των χρημάτων ων που έλαβε, για αυθαίρετη συμμετοχή στην Ομάδα των Συντηρητικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ.α. Τέλος του ζητάει μέχρι το τέλος Απριλίου να παρουσιάσει απολογισμό του έργου, έξοδα, αμοιβές προσωπικού κ.α.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: