Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Κατάπτυστη επίθεση του γνωστού επαγγελματία "αντιρατσιστή" Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ...


ΚΑΛΕΣΜΑ
Μετά απ την σημερινή κατάπτυστη επίθεση εναντίον μου του Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον Δήμο Αθηναίων, και όλη την κατάφωρη αδικία που υφίσταμαι έναν χρόνο τώρα που οδηγεί στην πλήρη ανθρώπινη και οικονομική εξόντωσή μου, μέλη κατά των πλειστηριασμών στο ΙΛΙΟΝ μου πρότειναν και...
αποδέχθηκα, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας που διοργανώνουν για αυτήν την Πέμπτη 27/4/2017 στις 2.30 μμ στο Δημαρχείο Αθηνών που θα διεξάγεται το Δημοτικό συμβούλιο, πλ Κοτζιά, για έναν συμπολίτη τους που ο Δήμος Αθηναίων πλειστηριάζει το σπίτι του για χρέη στον Δήμο, να συμπεριληφθεί και διαμαρτυρία για το City Plaza.
Παρακαλούνται όσοι πιστεύουν στην απόδοση δικαιοσύνης και την ανθρωπιά, να έρθουν να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί, Σήμερα είμαι εγώ αύριο θα είναι ο καθένας από σας. Οσο πιό πολλοί φωνάξουμε, τόσο πιό πολύ ίσως ακουστούμε!
Το κάλεσμα είναι δημόσιο, και δηλώνω ότι δεν θα μπω σε καμμιά διαδικασία ύβρεων, απαντήσεων σε "γνωστούς-αγνώστους" ή διαπληκτισμούς. Απλά τα σχετικά σχόλια θα διαγράφονται.
Το κείμενο που θα παραδοθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων έχει ως εξής:
Σχετικά με την υπόθεση του CITY PLAZA
Προς τον Δήμαρχο Αθηναίων κύριο Καμίνη και το δημοτικό συμβούλιο,
Κύριοι,
Το τελευταίο διάστημα αρχίζουν να γίνονται γνωστά στην ελληνική κοινωνία τα γεγονότα με την κατάληψη του CITY PLAZA ιδιοκτησίας της κυρίας Αλίκης Παπαχελά. Παρά τη σιωπή της συντριπτικής πλειοψηφίας των καθεστωτικών ΜΜΕ και τη στήριξη ορισμένων από αυτά στους δήθεν αλληλέγγυους, παρά την πλήρη κάλυψη που τους παρέχει η μνημονιακή αντεθνική-αντιλαϊκή κυβέρνηση της ''αριστεροακροδεξιάς'', παρά τη σιωπή όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων η αλήθεια αρχίζει να έρχεται στο φως . Η Αλική Παπαχελά με ό,τι μέσο μπορεί και αξιοποιώντας και ρωγμές στο τείχος της σιωπής των ΜΜΕ ενημερώνει για την κατάσταση προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για να πιεστούν οι αρμόδιοι φορείς να δώσουν διέξοδο στο οξύτατο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί (εκτενή ενημέρωση για όσους δεν γνωρίζετε μπορεί να σας κάνει η κυρία Παπαχελά). Η ηθική και η οικονομική της εξόντωση ξεπερνά πλέον κάθε όριο αναλγησίας από το κράτος, την κυβέρνηση, και τους δήθεν αλληλέγγυους που προστατεύει. Εμείς μια μικρή ομάδα ανθρώπων που δραστηριοποιούμαστε στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών πήραμε την πρωτοβουλία να έρθουμε εδώ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και να θέσουμε το ζήτημα του CITY PLAZA μαζί με το αίτημα μας να μην προχωρήσει η κατάσχεση της οικίας του συμπολίτη μας ............. για χρέη προς τον δήμο. Γιατί θεωρούμε ότι παρά τη διαφορετική μορφή με την οποία πραγματοποιείται η υπόθεση του CITY PLAZA και με όσα έχουν έρθει στο φως ''βρωμάει'' απο μακριά ότι δεν πρόκειται για αλληλεγγύη στους πρόσφυγες αλλά ότι για ένα ακόμα επεισόδιο στη διαδικασία κατάσχεσης της περιουσίας του ελληνικού λαού και του ξεπουλημάτός της μπιρ παρά σε μεγάλα ντόπια και ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα . Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν είμαστε εναντίον των προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα μας (συνεπώς ούτε των προσφύγων που μένουν εντός του ξενοδοχείου) αλλά εναντίον αυτών που καταπάτησαν το city plaza και χρησιμοποιούν αυτή τους την ανομία για να σιτίζονται από τα λεφτά αυτών που προκάλεσαν την προσφυγιά . Έχουν φτάσει στο σημείο να προσπαθούν να εξαγοράσουν τους εργαζόμενους που εργάζονταν εκεί αξιοποιώντας το πρόβλημα επιβίωσης που πιθανά να έχουν για να νομιμοποιήσουν τα ανομήματα τους . Θυμίζουν πλέον όλους αυτούς που πριν το 2010 εξαγόραζαν τμήματα του ελληνικού λαού για να αποσπούν τη συναίνεσή τους στην πορεία που χρεοκόπησε τον λαό και τη χώρα. Οι πρόσφυγες για μας είναι απλώς πρόσφυγες( συνεπώς το ποια είναι η πολιτική τους τοποθέτηση για το συριακό δεν μας ενδιαφέρει) και ως πολίτες πολιτισμένου κράτους αν και φτωχού και χρεοκοπημένου είμαστε υπέρ να τους παρασχεθούν όλα τα νόμιμα δικαιώματά τους με ευθύνη της πολιτείας..
Απαιτούμε
1) Από τον δήμαρχο και κάθε δημοτικό σύμβουλο να πάρουν θέση για το ζήτημα.
2) Από τη δημοτική αρχή να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς κάθε αρμόδιο για να παραδοθεί το CITY PLAZA στη νόμιμη ιδιοκτήτριά του για να λάβει ένα τέλος η ηθική και οικονομική της εξόντωση. Το πού θα εγκατασταθούν οι πρόσφυγες είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης και της πολιτείας όπως και η υλοποίησή του αιτήματος για αξιοπρεπή διαβίωση μέσα στα πλαίσια των διεθνών συμβάσεων .
3) Από την κυβέρνηση να εξαναγκάσει με κάθε μέσο αυτούς που καταπάτησαν το CITY PLAZA να πληρώσουν οι ίδιοι τα ''σπασμένα'' (ΔΕΚΟ, ΕΝΦΙΑ) και να σταματήσει κάθε διαδικασία κατάσχεσης του κτιρίου.

Μέλη του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

θεόδωρος Σαμιωτάκης είπε...

Ρε παιδιά και γω διαφωνώ με τις μπούρδες κωνσταντίνου κ τους καταληψίες του σιτι πλάζα.Θα την πατήσετε όμως αν άκροτα υποστηρίζετε την ιδιοκτήτρια που σαφώς έχει δίκιο για την περιουσία της αλλά δεν ελιναι κ καμμιά οσιομάρτυρας.Συγγενεις μέλους της κυβέρνησης της χούντας κ πρώτη μουρη από υο 2013 σε λίστες φοροδιαφυγής ήταν