Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Καλωσήρθες ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΣΟΚ! ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ (της Ελλάδας) αυξάνονται 5.500% τα τέλη...


Από το "PRESS-GR"
Ιπποκρατης Μακρακης
5.500% αύξηση του τέλους...
Πρεμιέρα της Fraport με αύξηση φόρων για τα περιφερειακά αεροδρόμια. Με αύξηση του τέλους των χαρακτηρισμένων άγονων γραμμών κατά 5.500%, η γερμανική εταιρεία εγκαινιάζει την... δική της εποχή στα περιφερειακά αεροδρόμια, από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας τους υπό την νέα τους διοίκηση, ενώ αύξησε και το αντίστοιχα τίμημα των υπολοίπων δρομολογίων από τα περιφερειακά αεροδρόμια, που απέκτησε και επίσημα μόλις την περασμένη Τρίτη.

Οι αυξήσεις αφορούν τους επιβάτες που αναχωρούν από τα αεροδρόμια Ακτίου, Ζακύνθου, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Κω, Λέσβου, Μυκόνου, Ρόδου, Σάμου, Σαντορίνης, Σκιάθου και Χανίων.

Για τα δρομολόγια των άγονων γραμμών, ο φόρος θα είναι πλέον στα 16,74 ευρώ, ενώ μέχρι σήμερα ίσχυε φόρος μόλις 30 λεπτών του ευρώ. Για τα υπόλοιπα δρομολόγια, ο φόρος ανακοινώθηκε στα 13,86 ευρώ, αυξημένος κατά 1,56 ευρώ από τα 12,3 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Γιώργος Χρ. Αναγνωστάκος
"Γονιμοποιούν" τους επιβάτες των άγονων γραμμών, ώσπου να κάνουν όλη την Ελλάδα μιαν άγονη γραμμή.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: