Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Ο Nikos Roussis εχει μπλοκαριστει απο το φ/β γιατι λέει την αλήθεια χωρις φοβο ή καλλωπισμούς...

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Ο Nikos Roussis εχει μπλοκαριστει απο το φ/β γιατι λέει την αλήθεια χωρις φοβο ή καλλωπισμούς.Τα αρθρα του στο reporter.gr καίρια χτυπήματα στα μούτρα της παραπληροφόρησης, τα ποστ του στο φέις μπουκ χαστουκια και κλωτσιές στα ρεμάλια που μας εμπαίζουν διαρκώς.
Απο τη μεριά μου όταν έχω χρονο ψάχνω απ τις...
παλαιες του αναρτήσεις (τις τόσο επίκαιρες) και κοινοποιω κανα δυό. Για να συμβάλλω μ αυτόν τον τρόπο στην θωράκιση του δημοσιογράφου που με όπλο μονο τον πυρινο λόγο του, αψηφά τα κτήνη που προσπαθούν να μας φιμώσουν, να μας βαλουν στη στανη, να μας ξεπουλησουν στα αφεντικά τους χωρίς αιδώ.
Πιστεύω κι εσείς, ο καθένας με τον τροπο του, θα βαλετε το σπαθι σας κοντά στο δικό του και θα φωναξετε "Ολοι για έναν και ένας για όλους"

* Κι αυτό το ιστολογοφόρο πληρώνει αποκλεισμό από το "δημοκρατικό" facebook...
Μιας και μας λογοκρίνει εκ νέου, μετά από 3 ολόκληρα χρόνια παλιότερης λογοκρισίας, το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο "SIBILLA"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: