Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ στον Τσαβούσογλου! Η Ολλανδία ξεφτίλισε τον Ερντογάν...


Aπό το "PRESS-GR"
Yannis Koutsomitis
 Η Ολλανδία ξεφτίλισε τον Ερντογάν
ΈΚΤΑΚΤΟ -- Η ολλανδική Κυβέρνηση απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα στον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Τσαβούσογλου, ο οποίος ήθελε με το έτσι θέλω να κάνει προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Ολλανδία.
Η ολλανδική Κυβέρνηση είχε ανακοινώσει από...
προχθές ότι δεν επιτρέπει τέτοιες συγκεντρώσεις και ο Τσαβούσογλου πήγε να εισέλθει στην Ολλανδία με το ζόρι.-
------------------------
Απαγόρευσε η ολλανδική κυβέρνηση την προσγείωση της πτήσης του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος νωρίτερα είχε ανακοινώσει πως θα μεταβεί στο Ρότερνταμ, παρά την απαγόρευση να απευθύνει ομιλία σε συγκέντρωση υποστήριξης του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στην πόλη.
«Οι τουρκικές αρχές απείλησαν δημοσίως με κυρώσεις. Αυτό καθιστά αδύνατη την αναζήτηση μιας λογικής λύσης», ανέφερε η κυβέρνηση σε ανακοίνωση που εξέδωσε. «Γι' αυτό η Ολλανδία έκανε γνωστό πως ανακαλεί τα δικαιώματα προσγείωσης» του αεροπλάνου του Τούρκου υπουργού.
Ο δήμαρχος του Ρότερνταμ, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας, είχε ανακοινώσει πως ο κ. Τσαβούσογλου δεν μπορεί να κάνει εκστρατεία στην ολλανδική πόλη προκειμένου να κερδίσει την υποστήριξη Τούρκων της Ολλανδίας εν όψει του δημοψηφίσματος του Απριλίου στην Τουρκία.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: