Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΥΡΩΝ! ΠΟΥ ΠΗΓΕ να ...προσευχηθεί ο Κατρούγκαλος!

Από το "PRESS-GR"
Κεραυνοί» Δημαρά (ΣΥΡΙΖΑ): "Απέτυχε ο Κατρούγκαλος στο ασφαλιστικό"
Για αυτό προσευχεται σε λίγο, της πεντηκοστης, τον βλέπω να κάνει και... μετανοιες.
-----------------------------------
Την ελληνική κυβέρνηση της Ελλάδας εκπροσώπησε σήμερα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος στη Θεία Πατριαρχική και Συνοδική Λειτουργία για τη μεγάλη γιορτή της Κυριακής της Ορθοδοξίας, όπου στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου προέστη η Α.Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Μετά την απόλυση, επακολούθησε η λιτάνευση των ιερών εικόνων από τον Πατριάρχη και τους συλλειτουργούντες αρχιερείς.
Ο κ. Κατρούγκαλος μετά τη λειτουργία και την κατ΄ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον κ.κ. Βαρθολομαίο, δήλωσε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:
«Είναι μία μεγάλη γιορτή. Μετέφερα την αυτονόητη τιμή όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά όλου του ελληνικού λαού στον Οικουμενικό Θρόνο. Όχι μόνο για το κράτος και τη δόξα του αλλά για την προσφορά και την ακτινοβολία του σε όλη την υφήλιο. Θέλω να πιστεύω ότι η λιτάνευση των εικόνων θα σημάνει και για τη δική μας χώρα την ανόρθωση της κοινωνίας μας και την αρχή της εξόδου από την κρίση.
Στη θεία λειτουργία παρέστη και ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ελευθέριος Κρέτσος ο οποίος δήλωσε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:
«Πιστός στην υπόσχεση που έχω δώσει βρίσκομαι για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο στην Κωνσταντινούπολη. Είχα την ευκαιρία να παραστώ στη θεία λειτουργία για την Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Φανάρι.
Ταυτόχρονα αύριο θα έχω τη χαρά να απευθύνω χαιρετισμό στην εκδήλωση του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας στην Πόλη, με θέμα τον ελληνικό Τύπο στην Κωνσταντινούπολη από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: