Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

ΤΙ ΕΙΠΕ ως ...εκπρόσωπός του! ΝΕΟΙ ΥΜΝΟΙ του Ρουσόπουλου για τον Τσίπρα

Από το "PRESS-GR"
Επανεμφανίστηκε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, αυτή τη φορά ως ...εκπρόσωπος όχι μόνο του Κ. Καραμανλή αλλά και του Αλ. Τσίπρα! 
Ο κ. Ρουσόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98. αναφέρθηκε εγκωμιαστικά στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως είναι «άνθρωπος που έχει ιδιαίτερες ικανότητες, ιδίως στο... επικοινωνιακό πεδίο». Ο ίδιος, τόνισε πως ο κ. Τσίπρας «λίγους μήνες αφότου ανέλαβε την πρωθυπουργία, δεν είχε αντιληφθεί το μέγεθος των βαρών που είχε αναλάβει. Αυτή τη στιγμή είμαι βέβαιος ότι το βάρος αυτό το καταλαβαίνει ο ίδιος».
Επίσης ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε ότι «στο μυαλό του κ. Τσίπρα περισσότερο είναι οι εκλογές να γίνουν το καλοκαίρι του 2019, μαζί με τις ευρωεκλογές». 
Σχολιάζοντας τον πολιτικό φορέα που ίδρυσαν οι πρώην υπουργοί του Κώστα Καραμανλή, Σάββας Τσιτουρίδης και Νίκος Τσιαρτσιώνης, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος πήρε, στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού, αποστάσεις και είπε: «Το ότι υπήρξαν υπουργοί του Κώστα Καραμανλή για ένα μικρό χρονικό διάστημα είναι αλήθεια. Το ότι επιλέγουν να κάνουν ένα δικό τους κόμμα είναι επίσης μια αλήθεια που δεν έχει σχέση με τον Κώστα Καραμανλή, κανενός είδους ομπρέλα καραμανλική αυτό το πράγμα. Η επιλογή τους είναι καθαρά προσωπική, εγώ εκτιμώ ότι ο χώρος της ΝΔ, ασχέτως αν μπορεί να μη συμπαθούν τη σημερινή ηγεσία ή κάποιες πολιτικές, είναι ένας χώρος που έχει δυνατότητα ευρέων συναινέσεων και κατά συνέπεια θα μπορούσε να υπάρξει αυτή η συναίνεση μέσα στο χώρο της Ν.Δ. Δεν νομίζω, δηλαδή, ότι ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ έχει δείξει με τις ενέργειές του και τις πράξεις του σημάδια αποκλεισμών. Πολλές φορές αξιοποιείται και χρησιμοποιείται το όνομα του Καραμανλή από πάρα πολλούς, δεν το έκαναν οι ίδιοι, αλλά ωστόσο να προσθέσω κάτι: Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα κλίμα ευφορίας για την περίοδο της δεκαετίας του ´90 και πόσο καλά ήταν τα πράγματα, και αντίθετα για την περίοδο του 2000. Στη μεν πρώτη περίοδο έγιναν πραγματικά σκάνδαλα την περίοδο Σημίτη, στη μεν δεύτερη περίοδο του 2000 παρουσιάστηκαν ως σκάνδαλα αλλά ήταν φούσκες, μόνο και μόνο για να χτυπηθεί η κυβέρνηση Καραμανλή και πρόσωπα που ήταν κοντά σε αυτόν. Αποδείχθηκαν στα δικαστήρια. Στην πρώτη περίπτωση με καταδικαστικές αποφάσεις και φυλακίσεις και στη δεύτερη περίπτωση με περίτρανες αθωωτικές αποφάσεις».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: