Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ αυριανιστής...

Από το "PRESS-GR"
Σπύρος Σούρλας  
Ας πει κάποιος στον αγράμματο αυριανιστή τον Καρτερό, πως τέτοια δεν γράφουν ούτε οι χυδαιότεροι σκοταδιστές που επιστρέφουν την ανθρωπότητα στην εποχή της αμοιβάδας..
Από πότε οι... Ρουμάνικοι Χοροί(π.χ. του Enescu) ταυτίζονται με ταξικες πολιτικές ή ο Βαγκνερ με τον φασισμό, επειδή χρησιμοποιήθηκε από τον Χίτλερ...?
Επίσης ο Σόϊμπλε ειναι εκφραστής μιας ταξικης πολιτικης της Χριστιανοδημοκρατίας ..
Ζούμε σε εποχές πολιτιστικού λουμπεναριού και ολα αυτά στο όνομα δήθεν της 'αριστεράς'..
Oι τύποι πραγματικα εκπαιδεύουν τα οικόσιτα και τους λίγους πια που τους ακολουθούν σε ένα απολύτως χυδαιο αυριανισμό, αγραμματοσύνη και σκοταδισμό..
Για δαύτους το αντίθετο της 'αριστείας' προφανέστατα ειναι να γίνει ο άνθρωπος ένα αγράμματο λουμπεναριό, χωρίς κρίση και να αναμασά στερεότυπα υπανάπτυξης..
Μην τολμήσει να ακούσει ή να δει κανεις Οπερα του Βαγκνερ ή να ακούσει τις Ρουμάνικες Ραψωδιες γιατί θα στείλει ο Καρτερός τα οικόσιτα ή μαλλον τους Μελανοχίτωνες της Ευκαρπίας..
Η ξεφτιλα και η πολιτική αγυρτεία δεν έχει πατο ..
Ζούμε την εποχή της αθλιότητας πολιτικών δολοφόνων και αγραμμάτων μικροαστών για την οποία ντρέπεται οιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος..
.................................................................................................
Καρτερός: “ Η Λαγκάρντ ανοίγει το στόμα της και ξέρεις ότι θα τραγουδήσει την όπερα των μεταρρυθμίσεων. Ο Σόιμπλε επενδύει τις μεταρρυθμίσεις με μουσική του Βάγκνερ. Η Βελκουλέσκου τις συνοδεύει με χορούς των Καρπαθίων”
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: