Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει! Θάνατος καρκινοπαθούς λόγω χαλασμένου αξονικού τομογράφου στο "Σισμανόγλειο"... "Δικαιοσύνη" (τρόπος του λέγειν...): Συνταγματικά τα Μνημόνια! Αρκεί να πέφτει παραδάκι κι αναδρομικό, στους δικαστές!

Από το "PRESS-GR"
Τον θάνατο μίας καρκινοπαθούς, η οποία χρειάστηκε να διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», διότι ο αξονικός τομογράφος στο «Σισμανόγλειο» δεν λειτουργούσε, καταγγέλλει σε ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ.
Σύμφωνα με τα...
όσα αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, «η γυναίκα, που είχε επιβαρυμένο ιστορικό, μεταφέρθηκε στην εφημερία του «Σισμανογλείου» το πρωί με σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να γίνει άμεσα αξονική τομογραφία, που δεν μπορούσε να γίνει στο νοσοκομείο γιατί ο τομογράφος ήταν χαλασμένος».
«Έτσι, η γυναίκα διακομίστηκε στο «Αμαλία Φλέμινγκ», όπου κατέληξε λίγη ώρα αφού υποβλήθηκε στην εξέταση», συμπληρώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Εάν ήταν σε λειτουργία ο αξονικός τομογράφος του «Σισμανογλείου» θα γλίτωνε την ταλαιπωρία, θα ήταν πιο άμεση η ιατρική αντιμετώπιση και μπορεί να ζούσε», τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ, επισημαίνοντας ότι έχει υπογραμμίσει και στο παρελθόν τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ασθενείς από την έλλειψη αξονικών τομογράφων στα νοσοκομεία.
«Και πόσοι άλλοι ασθενείς, τροχαία ατυχήματα έχουν τραγική κατάληξη ή μένουν ανάπηροι εξαιτίας της καθυστέρησης στην διάγνωση και την αντιμετώπιση της νόσου;», αναφέρει στην ανακοίνωση.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

kidonas είπε...

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ.