Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

20ό Συνέδριο του ΚΚΕ...

Το διάστημα 30 Μάρτη - 2 Απρίλη 2017 πραγματοποιείται το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ, με τα παρακάτω θέματα:
1. Έκθεση δράσης της ΚΕ από το...
19ο έως το 20ό Συνέδριο και τα νέα καθήκοντα του Κόμματος έως το 21ο Συνέδριο.
2. Εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής και Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.
Σε αυτή την ειδική σελίδα, μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις ειδήσεις του 902.gr που αφορούν στο 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ. Επίσης, στη δεξιά στήλη της σελίδας μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένη την αρθρογραφία από τη στήλη «Ερώτηση - Απάντηση - 20ό Συνέδριο ΚΚΕ» του «Ριζοσπάστη».
Τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος, οι οποίες κυκλοφόρησαν με τον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» στις 18 Δεκέμβρη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας στο banner πάνω δεξιά στην οθόνη.
Επίσης, επιλέγοντας το αντίστοιχο banner στη δεξιά στήλη, άνθρωποι με προβλήματα όρασης μπορούν να ακούσουν ηχογραφημένες τις Θέσεις της ΚΕ. Ακόμα, οι Θέσεις της ΚΕ έχουν μεταφραστεί σε ξένες γλώσσες και μπορεί κανείς να τις διαβάσει πατώντας στο σχετικό banner στη δεξιά στήλη.
Ακόμα, τα χαιρετιστήρια μηνύματα προς το 20ο Συνέδριο του ΚΚΕ που απέστειλαν Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα από άλλες χώρες μπορείτε να τα δείτε επιλέγοντας το αντίστοιχο banner από τη δεξιά στήλη της οθόνης. Η συγκεκριμένη σελίδα ανανεώνεται με βάση τη χρονολογική σειρά με την οποία φτάνουν τα μηνύματα στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής και μεταφράζονται στα ελληνικά.
Παράλληλα, συνεχίζεται με πλήθος συσκέψεων και εκδηλώσεων η πολιτική δραστηριότητα των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα, με θέμα τις Θέσεις της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος. Στη δεξιά στήλη της σελίδας μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: