Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Χωρίς μίζες και "προμήθειες", πάντα "αριστερά": ΓΙΑ ΝΑ ...ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ! ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ πρόστιμο 10 εκατομμύρια ευρώ από τον δικτάτορα Εμίρη του Κατάρ...

Από το "PRESS-GR"
Δεκτή έγινε απο το Υπουργείο Οικονομικών η προσφυγή της εταιρίας pimara sa που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Εμίρη του Κατάρ στην Ελλάδα να εξαλειφθεί πρόστιμο υψους 10 εκ. ευρω που είχε επιβληθεί για την... αγορά της νήσου Οξειάς.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στα parapolitika.gr το πρόστιμο που για την ακρίβεια έφτανε τα 9.826.781 ευρώ είχε επιβάλλει τον Μάιο του 2016 η ΔΟΥ Πάτρας ως διορθωτικό φόρο μεταβίβασης του νησιού που έχουν αγοράσει οι Καταριανοί στο σύμπλεγμα των Εχινάδων, αλλα πλέον κρίθηκε ότι αδίκως καταλογίστηκε.
Η απόφαση θεωρείται ένα μικρό βήμα ώστε να ξεμπλοκάρει η επένδυση στην Οξειά που έχει σκοντάψει σε περιβαλλοντικά θέματα και δικαστικές περιπέτειες.
Οι επενδυτές σχεδίαζαν να μετατρέψουν το νησί σε art island μετά απο επιθυμία της κόρης του πρώην Εμίρη, Μαγιάσα που είναι λάτρης της τέχνης.
http://imerazante.gr/2017/03/11/144395
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: