Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

"Κορίτσια, ο Στόλος!"... τον έφερε ο Αλέξης!

Ζούμε ιστορικές στιγμές ανάπτυξης, αλλά και διατήρησης της ισρτορικής και "πολιτιστικής" ανάπτυξης μετά τον εμφύλίο... και το σχρωστάμε στην "αριστερά" του Αλέξη!

Για μια χούφτα δολάρια…
Στην προβλήτα του νατοϊκού αγκυροβολίου Μαραθίου κατέπλευσε χθες το πρωί το πυρηνοκίνητο αμερικανικό αεροπλανοφόρο “USS George H.W. Bush”, στο οποίο επιβαίνουν περίπου 6.000 στρατιώτες.
H άφιξη του αεροπλανοφόρου στη Σούδα, αναδεικνύει και μία άλλη οικονομική διάσταση αυτών των επισκέψεων, η οποία αποτελεί “ταμπού” για τις τοπικές κοινωνίες.
Ακούμε, γνωρίζουμε μα κάνουμε πως δεν βλέπουμε. Οπως μαθαίνουμε λοιπόν, από την ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και την υπόλοιπη Κρήτη κατέφθασε αυτές τις ημέρες μεγάλος αριθμός εκδιδόμενων γυναικών.
Οι αριθμοί μιλούν για ένα αριθμό από...
200 έως και 300 γυναίκες! Την ίδια ώρα, σε εκκρεμότητα παραμένουν ακόμα οι αποζημιώσεις των ιδιοκτητών ταξί, από τα καμώματα 26χρονου Αμερικανού ναύτη τον περασμένο Ιούνιο, όταν σε κατάσταση μέθης είχε κλέψει ένα ταξί, τράκαρε άλλα δύο και τελικά κατέληξε σε χαντάκι στην Αγιά.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: