Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Προς ΛαΕ (Λαφαζάνη), τη δικαιωματική "αριστερά", που τώρα θυμήθηκε την Ουκρανία και τον Τσίπρα...


Το νεοναζιστικό καθεστώς στην Ουκρανία είχε ξεπλύνει κι ο Λαφαζάνης με ην Κωνσταντοπούλου... Συνεπώς... αργά για "κροκοδείλια δάκρυα" Ελληνοφοβικοί "δικαιωματικοί αριστεροί"... τότε συμμετείχατε με υπουργικές πολυθρόνες και κάνατε τις μουγκες παρθένες: 15 Μάη 2015: Πόσο δωσίλογος είσαι Νίκο Κοτζιά; Μαζί με τους νεοναζί της Ουκρανίας, εναντίον των 150.000 Ελλήνων στην αντιφασιστική Ουκρανία!... και μετά περιμένετε σχέσεις με τη Ρωσία κι αγωγούς;
Μουγκες κυβερνητικές παρθένες και με διακοπή διπλωματικών σχέσεων με τη Συρία, εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας, στήριξη των καθαρμάτων της "αραβικής άνοιξης made in USA":
...και συνεχίζουν αμετανόητοι υπέρ της "αραβικής άνοιξης made in USA", μέχρι σήμερα: Για μια ακόμη φορά η ΛΑ.Ε. (Λαφαζανικοί) επιβεβαιώνουν πως ερωτεύτηκαν τον Σόρος!
Πάσχουν από πολιτική σχιζοφρένεια εκεί στη ΛΑ.Ε.;  ΟΧΙ, είναι στρατευμένη στην "κοινωνία των πολιτών" Σόρος!
Δυστυχώς... κύριοι και κυρίες (το σύντροφοι έχει ακόμη μια μικρή σημασία) της ΛαΕ Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται…
Όσο πιο γρήγορα διαχωριστεί η ήρα από το στάρι, τόσο καλύτερα αγια το Λαό και την πατρίδα!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τι μας λέει η εφημεριδα ο ριζοσπάστης; «Κλιμακώνεται καθημερινά η σύγκρουση στην Ανατολική Ουκρανία, ανάμεσα στις δυνάμεις της αντιδραστικής κυβέρνησης του Κιέβου (στρατός και εθνικιστικά τάγματα) και τις πολιτοφυλακές των αυτοαποκαλούμενων Λαϊκών Δημοκρατιών Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ (αποπροσανατολιστικός όρος αφού πρόκειται για αστικά καθεστώτα που προσβλέπουν στη Ρωσία).»

Ισαποστάκηδες εκεί στα πέριξ του περισσού. Από την μία πλευρά οι ναζιφασίστες του Κιέβου χαρακτηρίζονται σαν αντιδραστική κυβέρνηση. Από την άλλη, μην αποπροσανατολιστούμε για τον πραγματικό ρόλο αυτών που μάχονται τους φασίστες. Γνωστό. Από τα παλιά τα χρόνια. Ο δρόμος για την κόλαση, είναι στρωμένος με τις καλύτερες προθέσεις.