Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Το ίδιο στημένο ρεπορτάζ κλείνει με το χαμούρεμα στην Βουλή του Νεοφιλελέρα Βαλλιανάτου με την σχέση του μέσα στην Βουλή...

Xristoforos Triantafillos II
Υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων ή εκμετάλλευση των μειονοτήτητων για άλλους σκοπούς;
Η εκπομπή VICE είναι πασίγνωστη στο πανελλήνιο από την παρουσία της στο τηλεοπτικό κανάλι του Ant1 και φωνή των ΗΠΑ. Η συγκεκριμένη εκπομπή υποτίθεται πως κάνει μία...
εναλλακτική παρουσίαση ειδήσεων και προσεγγίζει θέματα που δεν υπάρχουν στην mainstream ενημέρωση και τα προβάλλει. Είναι όμως έτσι;
Στο παρακάτω επεισόδιο,που δημιουργήθηκε και προβλήθηκε,με θέμα την ψήφιση του Νομοσχεδίου του Συμφώνου Συμβίωσης των ομοφυλόφιλων ζευγαριών από την Βουλή,βλέπουμε τους δημοσιογράφους του Vice να στήνουν το ρεπορτάζ.
Οι δημοσιογράφοι, χρησιμοποιούν ένα ομόφυλο ζευγάρι, τους ντύνουν Ιερωμένους και τους βάζουν εσκεμμένα έξω από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών να χαμουρευτούν στοχεύοντας στην πρόκληση. Την δράση αυτή ενισχύουν με την παρουσία τους άλλα 4 άτομα.Ταυτόχρονα έχουν καλεστεί δεκάδες άλλα τηλεοπτικά δίκτυα και όλο αυτό το βαφτίζουν ακτιβιστική δράση για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων .
Την ίδια στιγμή καλύπτουν τις αντιδράσεις κάποιων περαστικών οι οποίοι , τους οποίους σπεύδουν να παρομοιάσουν σαν Χρυσαυγίτες. Σε αυτό το γεγονός βοηθάει η αντίδραση του ενός που φωνάζει "Καλά σας έκανε ο Χίτλερ"
Δηλαδή στο στημένο αυτό ρεπορτάζ του Αμερικάνικου μέσου για κάποιο "περίεργο λόγο" αν δεν δεχθείς το στημένο ρεπορτάζ είσαι Χρυσαυγίτης.
Το ρεπορτάζ στην συνέχεια μεταφέρεται έξω από την Βουλή όπου οργανώσεις και ΜΚΟ για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων φωνάζουν αποκλειστικά συνθήματα κατά της ΧΑ ώστε να τονιστεί περισσότερο πως θα είσαι με τους μεν ή με τους δε. Το ίδιο στημένο ρεπορτάζ κλείνει με το χαμούρεμα στην Βουλή του Νεοφιλελέρα Βαλλιανάτου με την σχέση του μέσα στην Βουλή.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

θεόδωρος Σαμιωτάκης είπε...

Η σχέση Βαλλιανάτου ήταν πριν 4 χρόνια στους οικολόγους πράσινους αλλά αποχώρησε γιατί διαφώνησε με την συνεργασία με συριζα.Εφτιαξε λοιπόν μια ομαδίτσα κ στηρίζει ποτάμι.