Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Για να τελειώνουμε, λοιπόν, μ' αυτό το μυστικό ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι!

Nikos Roussis

Για να τελειώνουμε, λοιπόν, μ' αυτό το μυστικό ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι.
Οι Κούληδες, ως εν δυνάμει μαλάκες, αυνανίζονται λέγοντας ότι αυτό το ταξίδι έγινε για αναψυχή και προβάλλοντας τη λαϊκίστικη εκδοχή "μεγάλη ζωή για τον Τσίπρα, πολύ σκληρή για τους Ελληνες"
Θα μπορούσαν να πάρουν ένα τηλέφωνο τον έλληνα πρέσβη στο Παρίσι και να τον στριμώξουν για να μάθουν τον ακριβή λόγο της επίσκεψης του βλαμένου στην πρωτεύσουσα το φωτός.
Εξίσου μαλάκες είναι, βέβαια, και οι κυβερνητικοί που, κουκουλώνοντας όπως η γάτα τα σκατά τους, προβάλλουνε το παραμύθι ότι ο...
Τσίπρας πήγε εκει για επαφές και επενδύσεις, λες και είναι εμπορικός αντιπρόσωπος.
Εγώ δύο τηλέφωνα έκανα στο Παρίσι και μπορώ να εμπιστευθώ, μία αδιασταύρωτη, ακόμη πληροφορία.
Το άτομο, συνοδευόμενο από την κυρία του, επισκέφθηκε διακεκριμμένο Γάλλο ψυχίατρο, για να τον βάλλει σε μία θεραπεία και να μην έχει πάλι τρεχάματα στην Ελλάδα, στην "Παναγία τη Γρηγορούσα"
Μόλις διασταυρώσω την πληροφορία, δεν θα την δημοσιεύσω, θα την "πουλήσω" στους γαμημένους τους Συριζαίους ακριβά, για να τακτοποιηθώ οικονομικώς, όπως έκανε και ο Θέμος μ' εκείνο το ερωτικό ντι βι ντι του Ζαχόπουλου με την Τσέκου.
Οχι παίζουμε....
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: